Drage moje,
vidim da ću opet trebat vašu pomoć.
Naime, trebamo opremit potpuno prazan apartman na moru (Zadarska županija, relacija Pašman-Ugljan) što znači sav namještaj i uređaje.
Što se tiče trgovina u Zadru postoje Lesnina, Emmezeta, Jysk i dr. (nema Ikee, samo distributivni centar u St, al opet dalje moraš sam). Naša prva zamisao je bila da odaberemo namještaj u Zg, al da ga kupimo u trgovinama u Zadru i od tamo organiziramo dostavu za otok.
Zasad smo samo kupili kuhinju (drveni dio u Ikei jer je puno povoljnija od ostalih) no sad si postavljamo pitanje s obzirom da i te zasebne dostave namještaja koštaju te da netko tad treba bit u apartmanu (što je još i veći problem) a i trebamo ovu kuhinju dostavit (+ uređaje koje trebamo kupit) dal' bi nam se možda više isplatilo kupovat po akcijama u ZG i onda odjednom sve odfurat na otok iznajmljenim kombijem.
Uvijek mi se činilo da ta dostava iz ZG do mora košta ko suho zlato i da se ne isplati a opet ako uzmem u obzir gore navedene druge razloge, možda bi to bila bolja opcija.
Što vi mislite? jel netko bio (sigurna da je) u ovakvoj situaciji? kako ste postupili?
Imate li neke povoljnije firme (ili fizičke osobe) koji imaju kombi za najam tj. posudbu na vikend uz nadoknadu?
Bila bih vam jako, jako zahvalna.

Odgovori s citatom

nego nešto sitno, mi smo jednom ostavili stvari u Ikei, a da je 500 kuna sigurno ne bi.