Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 101 to 150 of 155

Thread: što vegetarijansko uz božićnu puricu s mlincima?

  1. #101
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    To je klopa koju bi pojeo moj klinac uz puretinu na naglo, ali o kao jedino jelo

  2. #102

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zagreb
    Posts
    557

    Default

    Da, ja uz to inače radim piletinu na pariški, ali mi masu puta dođe da napravim samo to, meni ne bi ništa uz to trebalo.

  3. #103
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    šta ima ćimulica sad kupit?

  4. #104

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zagreb
    Posts
    557

    Default

    Ima, ima. Evo, na Dolcu upravo bila, 20 kuna kila, gledala sam radi nedjelje, moram kupiti u petak.

  5. #105
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,662

    Default

    Quote Originally Posted by Mima View Post
    Pa ne ako je u pećnici, nego ako je pečen zajedno s mesom, znači u masnoći od mesa.
    ja sam shvatila Mojcu da ona ne bi jela krumpir iz pećnice ukoliko je pečen s mesom, baš zato što će meso ispusti svoje sokove u pećnici i krumpir će ih upiti.

    mojca
    tko te dobro razumio help?
    Last edited by Lili75; 20.12.2017 at 13:45.

  6. #106
    Mima's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    21,853

    Default

    Dakle, ne ako je pečen u pećnici u kojoj se istovremeno peče i meso nego ako je pečen u istoj posudi kao i meso, zajedno s mesom. Ako je pečen u drugoj posudi onda bi ga vegetarijanac vjerojatno jeo,.

  7. #107
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by Lili75 View Post
    ja sam shvatila Mojcu da ona ne bi jela krumpir iz pećnice ukoliko je pečen s mesom, baš zato što će meso ispusti svoje sokove u pećnici i krumpir će ih upiti.
    pa to, meni je to normalno
    kao što ako radiš roštilj, i imaš vegetarijance, onda prvo pečeš povrće i gljive, pa poslije meso, ne pečeš tikvice na rešetki di se peklo meso

  8. #108
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    Je tak se prvo speće sve za mog malog, a posle za ostale, tak mi godinama i dok je klinka bila mala. Moj mali je kvazi vege, on je de samo puretinu i med.
    Last edited by jelena.O; 20.12.2017 at 14:05.

  9. #109
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by tangerina View Post
    pa to, meni je to normalno
    kao što ako radiš roštilj, i imaš vegetarijance, onda prvo pečeš povrće i gljive, pa poslije meso, ne pečeš tikvice na rešetki di se peklo meso
    Upravo tako.

  10. #110
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,662

    Default

    Quote Originally Posted by Mima View Post
    Dakle, ne ako je pečen u pećnici u kojoj se istovremeno peče i meso nego ako je pečen u istoj posudi kao i meso, zajedno s mesom. Ako je pečen u drugoj posudi onda bi ga vegetarijanac vjerojatno jeo,.
    A tako, ne znam kako vi al meni pećnica ne peće dobro ako imam 2 tepsije unutra tako da ja uvijek pećem u jednoj tepsiji.
    A moram priznat kad bolej razmislim nisma nikad imala gosta/goste vegetarijance pa valjda nisam trebala o tome mozgat.

    Iako kažem dosta nekih jela isto ne volim al nekako ne očekujem kad idem u goste da mi pripremaju nešto posebno za mene, ako ima povrća sa strane i salate meni je to ok.

  11. #111
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,662

    Default

    ajme majko mila kako mi uhvati "ć" umjesto "č" u predzadnjem postu.

  12. #112

    Default

    Kod mene u obitelji (mama, bake, tete, šogorica, njezini, mi...) se za veći broj ljudi uvijek kuha veći broj jela, sto vise ljudi vise različitih jela... neovisno o prigodi. Ne mogu se sjetiti prigode na kojoj je dolazilo vise od dvoje u goste, a da je bilo jedno jelo i jedan prilog. Tako da ne razumijem ovo “neće kuhati samo za njega posebno”. Kod nas to ne bi bio nikakav problem pripremiti za vegetarijanca. Za vegana već bi jer ne bi znali sto bismo, al valjda bi naučili .

    Al samo kažem, samo kažem .
    Obitelji su različite .

    S druge strane, mi nismo nešto od kolača i u većini slučajeva se ne peče gomila i puno vrsta. Obično se kupe miješani kolači. (Ne znam sto bi mami sad za rodjendan, inače ne napravi toliko kolača uz ručak. Valjda joj nismo uvalili unuke dugo ).

  13. #113

    Default

    Kod mene na poslu ima 5 vegetarijanaca i jedan vegan. Često nešto slavimo, a i imamo prostoriju u kojoj se ruča, pa su nam njihove navike često tema. Ja sam vege osvještena .

  14. #114
    betty blue's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    5,312

    Default

    ja bih za vegetarijanca napravila ovo: https://acooksshelves.wordpress.com/...h-sage-butter/

    funkcionira i kao prilog i kao samostalno jelo i može se pripremiti debelo unaprijed i samo zgrijati u pećnici

  15. #115
    Beti3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kvarner
    Posts
    12,293

    Default

    Meni je ovo too much! Ne krompiru koji se pekao zajedno s mesom! Koji j. razlog itko može imati za to?
    Sve to vegetarijanstvo, veganstvo i ino je samo pomodarstvo. Ako ne jedeš meso, ne jedi ga, tko to ikome brani, ali se ne svrstavaj u nekakve grupe samo zato jer su IN. I ne maltretiraj druge svojim prehrambenim navikama.
    Ako mi netko nešto skuha ili pojedem ili ne pojedem, a ne serviram dotičnome cijelu filozofiju mojeg nejedenja nečega, nego pristojno kažem, ja ću radije ono, nego ovo ili nešto slično.
    Natjerati nekoga tko te zove na obrok da za tebe posebno kuha je, za mene, nepoštivanje i nepristojnost. Da neću ništa, pila bih vodu (sokove i alkohol ne pijem, ali zato nikoga ne gnjavim s time). A ako pozivaš, skuhaš nekoliko vrsta, pa svatko nađe nešto, makar jedno. Ili gleda druge kako jedu, na volju im.

    Najbolje mi je kad dodjem u Italiji na kavu, a tamo natpis: Veganska kava. Nasmijem se svaki put kad se sjetim toga, ali kafići se prilagođavaju, para vrti svijet i ako će netko platiti euro više za "vegansku kavu", zašto to ne bi i učinio.
    Koliko će ta veganska kava pomoći teladi nemam pojma, a niti koliko bi obična, neveganska kava smetala organizmu nekog vegana, ali da će podebljati budžet toga kafića, to hoće.
    Last edited by Beti3; 20.12.2017 at 16:03.

  16. #116
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    A kaj sada u vegansku kavu?
    Nijedan vege ili neki drugi ne bi umri da pojede ni krumpir ni možebitnom meso, ali da to napravi alergičar može imati gadne posljedice, sjećam se kad je moja klinka znala doći iz vrtića jer su taj dan bile lignje s krumpirom, a nisu poslali i obrok za nju, teta joj je par put dala raj krumpir, jer ona ima logiku izbaci iz tanjura kaj ti ne paše, a dete dođe doma s osipom: evil:

  17. #117

    Default

    Beti ako netko ne jede meso iz uvjerenja smeta mu i ta masnoća od te životinje, ne sam komad mesa. Ne razumijem sto ti nije jasno kod toga.

    Ili goveda juha pa kaže “jedi juhu i povrće samo”, maknula sam ti meso. Ljudi imaju svakava uvjerenja i ako mi je netko drag, drag mi je bio vjernik, ateist, ili vegetarijanac. Na isti način bi mogla reci šta taj ima postit petkom kad ga zovem na malo meze, kobase i špeka, a on neće jer posti, sto mi izvoljeva. Neće umrijet ako pojede kobasicu u petak.

    Ja sam medju svojim gostima imala ljude koji ne jedu gljive ni pod razno, zelenu salatu nema šanse, ništa s nitritnom soli, žutu rog papriku, gluten, šećer, pivo samo ako je kuhano doma, ništa riblje ili morsko, kolače s margarinom, kolace sa slatkim vrhnjem... ne mogu se ni sjetiti situacija u kojima je netko ostao samo na vodi ili tko zna čemu... i nikakva panika oko toga, još bi se i mi ostali zezali “bit će vise za nas”...
    Uostalom, to se desi jednom, drugi put se sjetiš i ne pozoveš čovjeka da svrati na kolace sa slatkim vrhnjem ako nudiš samo to.
    I valjda poznaješ svoju obitelj i prijatelje. I voliš ih. I družiš se s njima i zoveš ih na ručak jer su ti dragi i voliš biti s njima. Meni je to učiniti nešto lijepo za nekoga. Ako ću za osobu a i b ispeci puricu, za osobu c ću paprike. Jedini problem u tome je sto će te paprike najviše pojesti upravo a i b .

  18. #118
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    jelena niko ne prica o alergicaru i taj problem je jasan. prica se o vegeterijanstvu i veganstvu, koje je izbor covjeka, a vrlo rijetko fizioloska potreba.

    da doprinesem topicu, moze i parmigiana se pripremiti. ja imam skuhane salse u zamrzivacu, pa lako pripremim, a ljudi je vole.

    uglavnom kuhanje koje izlazi iz okvira navike je tesko. nekome ko zivi s vegeterijancem ili veganom, lako se prilagodi. meni je to teze. recimo moj prijedlog je super ako je vegeterijanac, no za vegana i to je van kombinacije.

    jos jedno jelo koje se moze pripremiti brzo, je sataras. nes ti luk, paprika i rajcica. a bude njami.
    Last edited by spajalica; 20.12.2017 at 16:34.

  19. #119

    Default

    P.S. Zaboravila sam isto Muslimane u obitelji, oni isto uvijek nešto izvoljevaju i moramo za njih posebno.

  20. #120
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    BB a ko to doma kuha pivo???

  21. #121
    Munkica's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Sjever
    Posts
    2,035

    Default

    Evo, mi smo kuhali dok se nismo u Belgiju preselili. Onda je nekako izgubilo smisao

  22. #122
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,662

    Default

    Ajme BB umorila se samo od čitanja a kamoli pripreme. Osobno mi je nezamislivo.

  23. #123

    Default

    Ajme znam ih čak trojcu koji doma kuhaju pivo i nakon toga ne možeš s njima u običan kafić sjesti.

  24. #124
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    bar nemaš problema s njima, ti jedu gluten

  25. #125

    Default

    Lili, mi smo valjda onda razmaženi kad svatko dobije što voli .
    Al tako je bilo oduvijek, iz djetinjstva se sjećam punih dugačkih stolova kod baka.

  26. #126

    Default

    Ali nisu uvijek svi ti odjednom. To su samo primjeri da se često desi netko poseban.

  27. #127
    magriz's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    A6
    Posts
    6,641

    Default

    Quote Originally Posted by spajalica View Post
    jelena niko ne prica o alergicaru i taj problem je jasan. prica se o vegeterijanstvu i veganstvu, koje je izbor covjeka, a vrlo rijetko fizioloska potreba.

    da doprinesem topicu, moze i parmigiana se pripremiti. ja imam skuhane salse u zamrzivacu, pa lako pripremim, a ljudi je vole.

    uglavnom kuhanje koje izlazi iz okvira navike je tesko. nekome ko zivi s vegeterijancem ili veganom, lako se prilagodi. meni je to teze. recimo moj prijedlog je super ako je vegeterijanac, no za vegana i to je van kombinacije.

    jos jedno jelo koje se moze pripremiti brzo, je sataras. nes ti luk, paprika i rajcica. a bude njami.
    pa parmigiana moze samo ako ne jedu meso, vegetarijanci ne jedu nuzno i sir/jaja

  28. #128
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Ima i veganskih zamjena za sireve.

    Beti, tvoj post neću komentirati.

  29. #129
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    Meni su dovoljni moji posebnići

  30. #130
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,662

    Default

    Mislim BB da je tu puno i do žena u vašoj obitelji koje očito vole kuhat.
    Last edited by Lili75; 20.12.2017 at 18:30.

  31. #131
    Munkica's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Sjever
    Posts
    2,035

    Default

    Nije loša ideja ni punjeno povrće. Mi smo kod vege prijatelja s Cipra jeli rajčice, paprike i tikvice pečene u pećnici punjene začinjenom rižom i prilog uz to je bio salata s feta sirom.
    Ili grah čušpajz samo bez mesa. Nije možda najsvečanije, ali može biti fino. Zapravo, bilo koji čušpajz
    Ili zapečene palačinke punjene povrćem. Itd...

    Uvijek kad nam u goste dolaze vegetarijanci ili vegani pokušam smisliti nešto što će i njih razveseliti, iako prijateljica veganka uvijek kaže da se ne opterećujemo i da će si ona sama donijeti. Ali nekako mi je cijeli smisao druženja da se svi osjećamo ugodno, a ja se osjećam bolje kad se potrudim i napravim nešto (u ovom slučaju vege večera) za ljude koji su mi dragi, iako oni to nisu tražili.
    Isto tako će prija veganka suprotno svojim uvjerenjima uvijek kupiti nešto što ona ne jede kad nas zove k sebi.

  32. #132
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Quote Originally Posted by Munkica View Post
    Uvijek kad nam u goste dolaze vegetarijanci ili vegani pokušam smisliti nešto što će i njih razveseliti, iako prijateljica veganka uvijek kaže da se ne opterećujemo i da će si ona sama donijeti.
    I ja kažem a mi je dosta salata i šnita kruha...
    (Pa sam jednom dobila maslačak na salatu začinjen kratko poprženim špekom. )

  33. #133
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by Bubilo Bubich View Post
    P.S. Zaboravila sam isto Muslimane u obitelji, oni isto uvijek nešto izvoljevaju i moramo za njih posebno.
    vegetarijanstvo doživljavam upravo tako, kao i religijske razloge zašto netko nešto ne jede
    nije uopće na meni da to procjenjujem je li radi hira ili radi bla
    uostalom, neki ljudi su vegetarijanci baš zbog religijskih razloga

    a po ponuđenim receptima, vidim da većina ljudi nije pupčanom vrpcom vezana za sezonu ko ja, ovi sataraši, parmigiane, njoki u patlidžanima, to se s mojom religijom kosi

  34. #134
    Kosjenka's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    4,982

    Default

    Quote Originally Posted by tangerina View Post
    vegetarijanstvo doživljavam upravo tako, kao i religijske razloge zašto netko nešto ne jede
    nije uopće na meni da to procjenjujem je li radi hira ili radi bla
    uostalom, neki ljudi su vegetarijanci baš zbog religijskih razloga

    a po ponuđenim receptima, vidim da većina ljudi nije pupčanom vrpcom vezana za sezonu ko ja, ovi sataraši, parmigiane, njoki u patlidžanima, to se s mojom religijom kosi
    X
    fini rižoto od bundeve, to je i sezonski
    Ja bi riskirala još jedno jelo i napravila rižoto od bundeve, to fino ide i sa puricom.

  35. #135
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    a tang kad je u pitanju nesto sto nije uobicajno onda ne gledam na sezonu. a u ostalom dosta toga je smrznuto kod mene u ledu.

    bitnije mi je da je gost zadovoljan.

  36. #136
    Osoblje foruma čokolada's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,097

    Default

    Hvala svima. Ostajem pri bundeva juhi, purici, francuskoj, mlincima sa sirom i mileramom, a dodat ću i https://www.coolinarika.com/recept/k...us-sa-jabukom/, kakva salata pride, torta, koji kolačić...sve nabrojano mi je ionako osobni rekord.
    Pitanje: mogu li c. kupus napraviti dan ranije ili on ne može stajati?
    Last edited by čokolada; 21.12.2017 at 09:17.

  37. #137
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    ja bi to netom napravila, ali ga možeš ujutro naribati

  38. #138

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    zgb
    Posts
    1,984

    Default

    možeš ga bez problema naribati dan prije i staviti u najlonsku vrećicu, ništa mu neće bitit

  39. #139
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by dolega View Post
    možeš ga bez problema naribati dan prije i staviti u najlonsku vrećicu, ništa mu neće biti
    X

    Ja za to imam Tupperware posudu s poklopcem. Drugi dan izgleda kupus kao da je taj čas nariban. Ali dobro se drži i u običnoj posudi s poklopcem ili u vrećici.

  40. #140
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Dapače, na taj način ima više C vitamina...

  41. #141
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    mojca kako ima vise vitamina C ako stoji?

  42. #142
    tangerina's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Split
    Posts
    8,759

    Default

    Quote Originally Posted by spajalica View Post
    mojca kako ima vise vitamina C ako stoji?
    a ako će se dinstat, šta nije svejedno, sav će se raspast?

  43. #143
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    ma ne muci mene sta ce se dogoditi s vitaminom C, vec mi je zanimljivo to sto ce se povecati njegova kolicina. ja ne kuzim kako pa pitam.

  44. #144
    magriz's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    A6
    Posts
    6,641

    Default

    Quote Originally Posted by spajalica View Post
    ma ne muci mene sta ce se dogoditi s vitaminom C, vec mi je zanimljivo to sto ce se povecati njegova kolicina. ja ne kuzim kako pa pitam.
    to i mene zanima
    Mojca di si

  45. #145
    Mojca's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Zagreb
    Posts
    13,629

    Default

    Evo me
    Kupus rez doživljava kao ranu, pa se pokušava iscijeliti, pa pojačano proizvodi c vitamin.
    Tako cuh...

  46. #146
    Osoblje foruma krumpiric's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,835

    Default

    Quote Originally Posted by Beti3 View Post
    Meni je ovo too much! Ne krompiru koji se pekao zajedno s mesom! Koji j. razlog itko može imati za to?
    Sve to vegetarijanstvo, veganstvo i ino je samo pomodarstvo. Ako ne jedeš meso, ne jedi ga, tko to ikome brani, ali se ne svrstavaj u nekakve grupe samo zato jer su IN. I ne maltretiraj druge svojim prehrambenim navikama.
    Ako mi netko nešto skuha ili pojedem ili ne pojedem, a ne serviram dotičnome cijelu filozofiju mojeg nejedenja nečega, nego pristojno kažem, ja ću radije ono, nego ovo ili nešto slično.
    Natjerati nekoga tko te zove na obrok da za tebe posebno kuha je, za mene, nepoštivanje i nepristojnost.
    Zašto? Baš sam začuđena ovakvim zaključkom. Ja sam cijeli život odrastala uz roditeljske kumove vegetarijance makrobiotičare i to 80ih i nikad od mame nisam jednu ružnu riječ čula. Niti jednu komplikaciju, ni jednu riječ. Ili prijatelje zoveš i poštuješ, ili ne. Ako bi naletili na nešto što je sadržavalo meso ili jaja ili mlijeko, nisu se bunili, ali im je znalo izazvati reakciju. Oni su 80ih koristili eko-deterdžente i pokušavali stvoriti što manje otpada. O danas ne bi, pošto mi je danas čudno da netko išta loše pomisli o veganstvu i vegetarijanstvu, znanstvena fantastika mi je da netko vegetarijance naziva glumcima.

    Teladi možda "jedna kava" neće pomoći, ali tisuće hoće, oni ljudi koji su vegani,a ja ih poznajem, su vegani radi emisija iz stočarstva. Zar to nije moralniji razlog od vlastita zdravlja? Ne znam, jako mi je čudno čitati ovakve komentare. (Kod mene je, kao i kod BB, na poslu 30% vegetarijanaca).

  47. #147
    Osoblje foruma krumpiric's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,835

    Default

    (Na stranu to što bi ovo oko emisija u pojedinačnom slučaju trebalo proračunati u kontekstu jedenja upakiranih i uvoznih proizvoda - soje i slično, ali oni koje ja poznajem jedu i lokalno. To mi je kao da kažem da je razvrstavanje otpada pomodno).

  48. #148
    Osoblje foruma krumpiric's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Zagreb
    Posts
    6,835

    Default

    Evo neki savjeti od cure koja sprema predobra vege jela:

    Što si nam sve pripremila za blagdanski menu?
    Na papir sam stavila 10 različitih menua, u šali često kažem “da danas krenem kuhat, do kraja stogodišnjeg života ne bih završila sve recepte koje želim probat”. Izbor sam teška srca suzila na: čufte od leće u saftu s vinom, njoke od prosa (zaboravila skuhat za snimanje haha). Zatim zimska Welingnton pita, složenac od proklijane heljde i marinirane cikle, zimska salata s narom i koromačem. Tu su i burgeri od azuki graha na pita kruhu, pečeni aromatčni batat i jabuka i tartar umak od rižinog vrhnja.

    http://www.journal.hr/lifestyle/blag...enu-iva-janes/

  49. #149
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    Mene zanima njoke od prosa

  50. #150
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,247

    Default

    Zanima me kaj je Mima dobila iz mlince

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •