Draga nasa Bubekica, cestitke tebi , tati i velikoj seki na preslatkom djecaku! Malenome zelimo najljepse djetinjstvo, puno smijeha i veselja! Vrijedilo je cekati ga sve ove godine draga moja!! Bravo mamice!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Draga nasa Bubekica, cestitke tebi , tati i velikoj seki na preslatkom djecaku! Malenome zelimo najljepse djetinjstvo, puno smijeha i veselja! Vrijedilo je cekati ga sve ove godine draga moja!! Bravo mamice!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Koooonačno!
Bubi, čestitke od na malenom dečku!
Sada ste stvarno zaokružena čudesna obitelj
Uživajte!
Cestitam!!!
Posljednje uređivanje od Optimist : 22.12.2017. at 09:31
cekaj, je li to malac ipak sam odlucio doci prije dogovora?
Posljednje uređivanje od Ginger : 22.12.2017. at 09:43
Jeeeeee!!!!
Čestitke mami, tati i seki!
Dobrodošao mali prinče!
Draga bubekice, čestitke na čudesnom dječaku ❤️
Otvorim oči, vidim poruku na Messengeru, otvorim je, vidim malog, prelijepog zgužvanca
Ima li ljepši način da započne dan, nego vidjeti prijateljicu koja nakon toliko godina u rukama drži tek rođenog sina. Bubekice, ti si jedno divno i nadasve plemenito biće i toliko si zaslužila taj dar. Isplatilo se sve, zar ne?! Čestitam od srca i tebi i tati i našoj prelijepoj prijateljici, a sada velikoj seki. Neka vam je uvijek veseo i zdrav i brzo nam se oporavi da možemo negdje na kavi babinjati
Cestitke!!!
Bubekice draga, ljepsu vijest nisam mogla procitati!!
Cestitam od srca!!!
bubekice, stara moja suborko, terminušo, prijateljice! Čestitam tebi i svima tvojima. Mali dječače, dobro nam došao, dugo smo te čekali! ❤️
P.S. Bonus na samostalni izlazak Jedva čekam priču.
I ovdje čestitam bubekici i cijeloj bubek obitelji na prinovi
I ovdje čestitam!!!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Cestitam bubekica! [emoji173]️
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Predivno! Čestitam!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
VELIKEE CESTITKEE!!
Cure, hvala svima!
Puno pusa od nas dvoje
čestitam od srca!!!
Čestitke od srca
Ajme, tek sad vidim!
Cestitam!
Cure, hvala svima!
Puse od velike maze i cicoljupca, velike ponosne seke i roditelja koji cmizdre svakodnevno....
Jos ne vjerujem da si tu, dugo ocekivani....
Ginger,
L je stigao prije dogovora, rodila sam 22.12. u 0:22, a indukcija je dogovorena za to jutro.
Imam u pripremi pricu s poroda koju moram malo doraditi pa cu je objaviti.