Riječanka prvotno napisa
moram priznati da se stvarno ne sjećam svih detalja.
ali, polako, kako se približava odlazak, morat ću se prisjetiti, zbog mene, pa ću i ovdje prijaviti.
moj je prošle godine uzeo školu skijanja (a obećali smo da ove god ne mora), jer je to bio naš uvjet, i išao je, samo je jedan dan preskočio. nije plaćao večere jer su čuli da i nisu nešto, sve su majke od naših nešto skuhale (moje su sarme dečki pohvalili, pa to vjerojatno ponavljamo).
prije samog dolaska na odredište oni ih iskrcaju u nekom dućanu da kupe što im treba, a imaju organizirani odlazak u šoping i još jednom ili 2x dok su tamo. dečkima je to bilo najzabavnije, to kuhanje i spremanje i moram priznati da mi je drago što su se dobro snašli. na onu narukvicu za festival imaju na puno mjesta popuste na jelo i piće, tako da se one isplate. opremu moj nije nosio, ni nema, rezervirao je najam tamo i bio zadovoljan onim što je dobio. e sad, nešto smo mi dali eura (kaucije i sl. to moram provjeriti, išli su baš s eurima), a kupila sam i nešto franaka (i to misli na vrijeme, jer nije uvijek dostupna valuta, treba se naručiti).
neke njegove dojmove sam i na temi već napisala. ako tvoja skija godinama, uživat će, to je sigurno, staze su, kažu genijalne.
cijena je takva kakva je, švicarska je užasno skupa i to je činjenica. svatko sam zna je li mu to puno ili nije. ne bih se bunila da je jeftinije, ali sigurno ne bi išao kada bi to nama značilo preveliko odricanje. kad usporedim s jednom od ponuda koje su prošli tjedan dobili za maturalac, od 7.990 kn, ispada da ovo i nije tako strašno. i inače putuju, već je bio na nekoliko 3-dnevnih putovanja, avionom i više proputovao od mene i svako je koštalo više od ovog.
za tulumarenje...kao i kod kuće - neki tulumare stalno, neki umjereno, a neki nikako. ja se nadam da je moj u ovoj srednjoj kategoriji, ali nisam sigurna, u zadnjoj nije, to znam.
osim cijene, jedina negativnost za koju sam u svezi ovog čula je da je bilo krađa, mislim da je Cvijeta pisala, provalili njenom u apartman. ako se još nečeg sjetim, javit ću.