Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
Joj cure, moram se uključit jer tu pišu i neskijašice.
Ako voliš skijat, a valjda juniorka Alex voli, tada i skijaš i tulumariš. U tim godinama to možeš. Znači oboje, i nijedno ne "pati".
Sad ja osjećam žal za tim vremenima. Jojojoj. Kak je to bilo dobro. I nezaboravno.
To ja Alex pokušavam reći, ako voli skijati neće odoljeti na tim stazama, skijalište je stvarno odlično. ako joj ekipa ne ide u školu, stvarno je bez veze da ona jedina ide i tamo uči ono što već zna (drugo je moj koji je bio neskijaš, ali rekli smo, prve godine obavezna je škola, iduće nećeš morati ići). i skijaju i tulumare, definitivno. ako joj ekipa s kojom ide uopće ne skija i ne upisuje školu, idu samo radi tuluma, pa opet dobro...mislim, moj je prvo kad se vratio pitao kada ću ga učiti kuhati (hej, od klinca koji nije znao kajganu napraviti, dobila sam natrag jednog koji je postao zainteresiran za umjetnost preživljavanja bez mamine kuhinje!).
i da, za ručnike nije ni on siguran, ali mislim da je nosio i njih, kaže da ona festivalska narukvica daje popuste ali samo na skijalištu, da su nešto i koristili, ali ne baš previše. osim mojih sarmi imali su od gotovog vrlo malo, kaže neko meso (hm) i živjeli su uglavnom na pašti. neku su piletinu tamo kupili i pekli.
sve u svemu, salame, sir, jaja, pahuljice....preživjeli bi i na tome.