Pokazuje rezultate 1 do 50 od 551

Tema: Prvašići 2018/2019

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ekipa vi koji imate dječake, jel im pedijatar gleda pišonju da ga znam pripremit jer me pitao što će mu sve radit, a sutra ujutro idemo krv-urin-pedijatar. Sad ga pravo hvata pozitivno uzbuđenje oko škole.
    Sad vidim tek da ovo pitaš. Moj je na kraju pregleda lagano provjerila mošnje i trebao je sam prevuci kožicu. Ja ga nisam ništa pripremala unaprijed (osim da će se cijepiti, a to su mu već ionako frendovi rekli u vrticu) i sve je smireno odradio.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Sad vidim tek da ovo pitaš. Moj je na kraju pregleda lagano provjerila mošnje i trebao je sam prevuci kožicu. Ja ga nisam ništa pripremala unaprijed (osim da će se cijepiti, a to su mu već ionako frendovi rekli u vrticu) i sve je smireno odradio.
    hvala sillyme, obavili smo pedijatra, krv i urin.
    idući tjedan idemo kod školske, reći ću mu da će možda on to pokazat sam. A njemu se to nekako gadi, nije mu neka ljepota gledat crveni glavić esteta moj.

Baš me zanima hoće li mu se gadit navlačit kad odraste

pulinka ajme vaše doktorice, takvu stvar da ne upiše otprve u karton.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 15.03.2018. at 11:50

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    pulinka ajme vaše doktorice, takvu stvar da ne upiše otprve u karton.
    Luda žena, ja ne znam šta joj bi... Srećom ona nije dr mojoj deci, već samo ponekad naletimo na nju kad je na zameni (ali zna za dijagnozu deteta odavno).
    Moj sin je prošle godine na upisu u predškolsko, sam dr-ici pokazao sve "neestetske" delove . On je inače dosta stidljiv, ali je ta druga dr bila super ljubazna i baš je imala odličan pristup, tako da mu to nije bilo neki big deal.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •