Pokazuje rezultate 1 do 50 od 551

Tema: Prvašići 2018/2019

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj kvizorama prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam za Gundulić.
    Ima nas roditelja koji razmatramo preseljenje, tako da za kole u kvartu znamo, tj gdje možemo pjeke. Meni čak ta jednosmjenska nije neto bitna, razmatram trenutno ili Ujević ili Gundulić.
    Imaj na umu da je Ujević jednosmjenska samo za niže razrede (1.-4.), viši razredi imaju nastavu u smjenama.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Imaj na umu da je Ujević jednosmjenska samo za niže razrede (1.-4.), viši razredi imaju nastavu u smjenama.
    Imam.

Kada se zbroji i oduzme atmosfera u razredu, rjeavanje discipline/bulinga, i na kraju nivo znanja za petice, jednosmjenska nastava je zaista zaista zadnje po čemu bih birala. Kome je to stvarno bitno, očito da postoji po raznim kvartovima jednasmjena.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj kvizorama prvotno napisa Vidi poruku
    Kada se zbroji i oduzme atmosfera u razredu, rjeavanje discipline/bulinga, i na kraju nivo znanja za petice, jednosmjenska nastava je zaista zaista zadnje po čemu bih birala. Kome je to stvarno bitno, očito da postoji po raznim kvartovima jednasmjena.
    Da, samo, od svega nabrojanog, jednosmjenska nastava je jedini objektivni kriterij. Sve ostalo je vrlo subjektivno, teško predvidivo (naročito roditelju koji prvi put upisuje dijete u školu) i podložno promjenama iz godine u godinu.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kupila sam u proming ich. Bio je neki 10% popust do 25.8. na omote ali i inače su me koštali 20-ak kn razred. S tim da ja ne uzimam ni vjeronauk ni dodatni strani jezik, s njima bi vjerojatno bilo oko 40kn.

Tamo sam i zimus kupila Target ruksak na kotače za 200kn. Znaju biti baš povoljniji od drugih za iste stvari...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 24.08.2018. at 20:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •