U krsnjavom imaju unutar nastave, bude i zadnji sat, al pretpostavljam da ti to nista ne znaci jer je nakon toga boravak.
Uglavnom su u knjiznici (i klinci obozavaju knjiznjicara), ponekad idu u neki drugi razred (npr 2a), najcesce kad taj razred ima tjelesni pa su svi vani (btw dvorana se vec duze renovira, tjelesni je ili u ucionici ili vani).
ove godine je jednom i prvi sat, al pokazalo se nezgodnim jer je mlijecni obrok iz nekih razloga za nize razrede organiziran unutar prvog sata. pa onda razred ide s vjerouciteljicom u 8:35, a ostala djeca kada stignu ili uopce ne jedu taj dan MO.
Broj djece varira od generacije (imas na stranicama skole u nastavnom planu koliko po generaciji).
Dane kruha imaju sa svecenikom, priredbu za Bozic, ne znam dal je i za dan skole u publici, vjerojatno je.
Skola njeguje trendove. Iako ne mogu reci da je moje dijete ista neugodno po tome dozivjelo. A taj slobodan sat jako voli.

Citiraj TIA_18 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima! I naše dijete ove godine kreće u prvi razred (prijevremeni upis). Nakon potrage i raspitivanja na sto strana, odlučili smo se za školu u centru - zbog jednosmjenske nastave i blizine radnog mjesta. Sad smo u dilemi oko dvije stvari: 1. mislite li da je bolje upisati ga u školu u koju će mu ići i najbolji prijatelj iz vrtića, s kojim dijeli i slobodne aktivnosti i odlično se slažu, ili se odlučiti za manju školu za koju smo dobili (insajderske) odlične informacije? Radi se o školama Ivana Gundulića i Izidora Kršnjavoga; i 2. raspitivala sam se već ovdje o iskustvima roditelja po pitanju nepohađanja vjeronauka pa ako ima roditelja čija djeca idu u jednu od tih škola, a ne idu na vjeronauk, molim da napišu kako je to riješeno u razredima njihove djece (koliko djece iz razreda ne ide i općenito, kakva je "klima" po tom pitanju).