Pokazuje rezultate 1 do 50 od 551

Tema: Prvašići 2018/2019

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

samo da podijelim svoj šok od jučer iz Mullera, torba ni počemu baš posebno spešl, 1.599 kuna. ta vjerojatno ima i vlastiti pogon. mislim, nisam škrtarila na torbama za starije, pa neću ni za malenu, ali ova cijena mi se stvarno čini...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    samo da podijelim svoj šok od jučer iz Mullera, torba ni počemu baš posebno spešl, 1.599 kuna. ta vjerojatno ima i vlastiti pogon. mislim, nisam škrtarila na torbama za starije, pa neću ni za malenu, ali ova cijena mi se stvarno čini...
    S njom odmah valjda dobiješ i osmogodišnju svjedođbu.
    Biti će ti vjerojatno u proljeće sniženje torbi. Obično tako negdje je. Prošle godine je bilo 20% u 3. i 4. mjesecu

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    LOL - to je valjda ok cijena ak ce ti je dijete nositi svih 8 godina - sto nekako sumnjam. Pretpostavljam da je cilj prodati je za mjesec dana uz "ultra-povoljni" 30-50% popust, a ako im u medjuvremenu netko naleti i kupi po ovoj cijeni - tim bolje
    Posljednje uređivanje od sillyme : 09.01.2018. at 07:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •