Pokazuje rezultate 1 do 50 od 551

Tema: Prvašići 2018/2019

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Danas kod skolske!
    Dr:mama,vase dijete je ljuto na vas jer bi ona u skolu a vi joj ne date!
    Vidite crtez?Vase dijete je gnjevno na vas!Pa sto reci na to?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Danas kod skolske!
    Dr:mama,vase dijete je ljuto na vas jer bi ona u skolu a vi joj ne date!
    Vidite crtez?Vase dijete je gnjevno na vas!Pa sto reci na to?
    Ta dr je psiholog ili psihijatar? Ako nije, kako može da proceni tako nešto? A ako jeste, stvarno bi trebalo prvo da pita za razloge? Kako god, komentar joj nimalo nije na mestu tako s neba pa u rebra.
    Kod nas dete crta čoveka tek u školi na testiranju za upis, kod dr-a se gleda samo fizička sposobnost, mada su ove godine i to zbrljali, kao što sam pisala ranije. Mene su samo pitali za stanje piše, testisa i ostalog, mogla sam reći bilo šta, deca su ostajala u gaćicama.

A za jedinu meni bitnu stvar na tom sistematskom sam morala da se raspravljam, tj. dr nije smatrala za potrebno da na njenim papirima piše da moj sin urođeno nema jedan bubreg, u fazonu, "oni vode normalan život". Pa, da, naravno, ali realno to je invaliditet i stanje koje se neće popraviti, a meni je izuzetno bitno da škola bude o tome zvanično obaveštena. Ali, eto, morala sam reći dr-ici da ja bez tog na papiru ne izlazim iz ordinacije, da bi ona to konačno prepisala iz kartona na potvrdu za školu .

A na upisu u školi, za stariju nisam dobila nikakav poseban komentar, osim da se vidi da je dete snalažljivo i spremno, ne znam šta će biti komentar za sina, on nije tako brz na jeziku kao starija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •