Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
Ha ha u skolu..hodam I tipkam sorry.

Nego da se ogradim da ne bi bilo poalije...
Dakle razmisljam kako sam opisala svoju kcerku na testiranjima ispada da je po mom pisanju bila kao prosjecan prvasic, ali ona je zapravo natprosjecna a u nekim podrucjima darovita. Tako da te ne bih htjela navest na neki put koji mozda vama nije odgovarajuci, a nama je bio jedini ispravan.

No po mom misljenju I dijete s prosjecnim rezultatima, uz jaku zelju I motivaciju moze biti itekkao uspjesno iako prijevremeno upisano. Mozda I uspjesnije od nekih redovnih upisa jer je ona ima jakuuu unutarnju motivaaciju koja ce joj bit korisna I kasnije u zivotu.

Ako joj je vrtic kao kazna I prva napravi sve rad.listice u vrticu koje teta zada, sta da ti kazem.takva je bila I moja u vrticu. I takva je ostala I u skoli.
Ne brini, shvatila sam ja da je tvoje dijete darovito, zato i tvoje opaske uzimam s rezervom, ali u mnogočemu što pišeš pronalazim i svoju,pa mi je zato jako drago čuti tvoje iskustvo. Ja mislim nekako da je unutarnja motivacija najvažniji moment uspješnosti u školi i to je nešto što ja ne mogu nikako zanemariti. Strah me je da se u godinu dana ta motivacija i želja ne ugasi (ukolko je ja na neki način "prisilim" da ostane u vrtiću).. A opet ako jednostvano još nije po svim aspektima zrela za svladavanje školskih obveza, možda joj i neuspjeh isto ubije motivaciju. Znam da tu nema ispravnog odgovora, znam da nitko ne zna kako će doista biti i znam da sam ja ta (uz stručni tim) koja mora odlučiti.