Uh, razumijem te!
A sjetila sam se tebe kad sam ovo neki dan vidjela http://www.banjaluka.com/zdravi-kuta...istite-snijeg/![]()
Uh, razumijem te!
A sjetila sam se tebe kad sam ovo neki dan vidjela http://www.banjaluka.com/zdravi-kuta...istite-snijeg/![]()
Spajka oko moje.,te
Samo za tebe ga necu vise spominjat, u sebi valjda mogu
Bas mi je zao da vam cure ta putovanja toliko traju.
VAZNA OBAVIJEST ZA SVE TRKACICE:
PRILIKAAA !!!!
Ako uplatite u cet na Dan zena startninu za Zg maraton imate 50%popusta (samo zene) , znaci za PM i M 75 kn a 5km za 25km. Dobije se fin bogat paket.
Dzabana. Jupi jeee...
Ja sigurno uplacujem.![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.03.2018. at 08:55
https://www.zagreb-marathon.com/hr/
edit. 14.10.
Posljednje uređivanje od spajalica : 06.03.2018. at 09:18
MM odlopata, al već mi stvarno dosta tog snijega! Već 3 tj. svaki dan pada pa pada. Nema dana bez lopate.
Veseli me proljeće. Za ned predviđeno 17 C.
Mislila sam ovu zimu ne pauzirati, al ipak pauziram već 5. tj. - neke bolešćine pa snijeg. Krećem ovaj vikend i nastavljam u tom tonu do Krke u 4., pa slijede Wingsi u 5., pa Karlovac u 6....
Djevojčice, djevojke, žene... 8.3. ako prijavite 27. Zagrebački maraton 2018., bilo koju utrku dobivate popust 50%.![]()
Posljednje uređivanje od Nera : 06.03.2018. at 09:56
ola zene
koji sugav tmurni kisni dan u splitu
uspavana sam od jutra
bravo za sve odradjeno, kave, shoppinge, zao mi je za lopatanja
sinoc sam imala trening, uzivala, poceli smo vise slagati koreografiju
u petak ipak nisam stigla s puta, oduzio se sastanak, putem kisa i magla
zato sam tijekom vikenda nadoknadila focus gamma rip't up-om, jao![]()
danas nista posebno ne planiram, kako rekoh, utorak mi je jedini radni dan gdje je popodne/vecer free
vjj cu odmarat uz kakvu seriju/knjigu
Posljednje uređivanje od summer : 06.03.2018. at 14:27
Odlična fora sa prijavama za zg maraton! Uplatit ću pm i prema njemu planirati ostale obaveze
Lili, super za maraton!
Kjb, samo se ti dobro odmori i opusti. Super si trenirala i bit će odlično u Italiji, unatoč prognozi. Možda se i u međuvremenu nešto promijenilo.
summer, bravo za koreografiju. Morat ćeš nam jednom demonstrirati, jako me zanima.
Za divno čudo nisam još ništa pazarila, sama se čudim što mi bi???
Jutros sam cupkala 6km po ledu, grozno je bilo![]()
sinoc trckaranje, nakon dva-tri tjedna, ko jos broji. jutros joga.
summer fakat si dancing queen.
kjb bit ce sve OK, kod WC-a samo nastavis trasom za trcanje. i eto te u cilju. i u pola je lakse nego u ljubljani
j-la vec su se i drugi pobrinuli da vidim te dobrobiti na slicidobro nam se vratila skitaro.
ivana imas toplomjer kod sebe? jos nista nisi kupila![]()
Spajka
Ivana s, i ja se čudim zašto još nisi okončala kupovinu
Sinoć sam vježbala, cyclone 15, za 15 minuta sam bila bolja za dva poena!
J-la bravo, to curo !!!
Ivana s fakat ti nasip nije za trk, trebas do Jaruna, skroz cist, ja sam danas zagr+2x2km na 4:51+rastrc.
Budi facaprvi, ne daj se nagovorit na shopping
Spajka sve tako fora sazela tako da samo potpis na nju
Dancing queen cool, odsad novo ime za summer!
Jos 4 dana i na startu u ned.
Italy here we comekjb & Lili !
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.03.2018. at 18:53
Summer dancer, imas gazu za ljeto?
ja odradila danas crossfit. Imali smo DL i nakon dugo vremena sam dizala 57![]()
Malo zanimljivih clanaka:
http://nevencuk.com/kardio-s-ciljem-...-masnog-tkiva/
Bravo. Ja sad tek nedavno pocela dizati klasicni DL ( sipka i utezi) , zbog leda. Sad sam na 35 kg.
U utorak mi je trener zadao neke sulude intervale u trcanju, jedva sam odradila 50 % zadanog .
zagrijavanje 15 min na 7:40, pa onda 200 m na 4:20 i hodanje 30 sekundi , 5x
pa 5 minuta trcanja na 5:00 ( to slobodno moze zaboraviti)
i tako sve x 3
mozes misliti, odradila sam dvije runde i rekla da smanji ocekivanja jer sam zena u godinama.
Zapravo , to je bio test. Bilo bi suludo da je ocekivao da odradim tako nesto.
Sirius bravo!
Magriz
Summer, j-la, ivana sza ples, bf i trcanje!
Jucer 4 km za 22 min (onaj 12 min test). Ispala sam dosta brza al ne znam koliko je realno jer su me 5 (!!) nazvali na mob pa sam stalno stajala i stiskala pauzu :cupakpsu:
mbto me podsjeca kad mene moji klinci nazovu i onda me jos ispituju sta ti je? sta radis
a sto se tice rezultata testa sad ce ti nabiti tempo na ostalim treninzima. zato ja sam odlucila to ne trcati ko luda, jer fakat me ubije poslije, jer jelte ja trckaram, a ne trcim.
Posljednje uređivanje od spajalica : 08.03.2018. at 08:01
Svim tetama vježbačicama i trkačicama i kombiniranima sretan Dan žena.
Stvarno ste super u svim pogledima.
Prijavak jučerašnjih intervala 4x1 km zadano 5:10, odrađeno 5:04. Bila sam si ponosna.
I prijavak prijave za zg polumaraton, uplatila 75 kuna, tamo piše crvenim slovima da je danas 50% popusta. Znači Ivana s, skupa trčimo![]()
samo kad zaboravim iskljuciti zvonjavu. a starije celjade ako mu se na javis na treci poziv odluci da si kidnapiran pa mu je to razlog za zvati policiju. pa ti misli jel mi treba da me kraj groblja pokupi jos policija
al uglavnom zanju da trckaram. sad ostavim papir na podu. ne zovi trckaram. tako sam rijesila problem policije, kidnapiranja i sl.
Posljednje uređivanje od spajalica : 08.03.2018. at 09:31
Ivana super za prijavu. Baš se veselim.
Ja se ne javljam na mob dok trčim, a i ne nosim ga često - samo kad se moram naći s nekom od trkačica na Jarunu. Znate da mi orjentacija nije jača strana![]()
obicno me ni ne zovu kad trcim ali jucer me zvala jedna mama koja je tribala mazu dovest s treninga, pa me zvao maza, pa su me s posla zvali... potrefilo se tako
sirius rasturačina bejbe !!
MB odlično tako je i bolje, pusti spajku, treninge i treba odrađivati tako da ti postupno miču granice yeah...
ivana s i kjb bravo za prijave, ja se isto prijavila a sad ću i platiti. nego jel znate da izgleda ima i drugih utrka na popustu 50% preko Run Croatia! by the way ostala sam paf da su na reklamu za Dan žena i popuste stavili i fotku mene i moje prije s jedne utrke, eto nismo ni znale da se za nas toliko otimajua frizura majko mila nakon tamo nekih uzbrdica hehe
spajka odlično za porukice![]()
Popusti su i na PM Pag - 29.4. te Cross Hill utrka želja (ta je fora) - 19.5. da znate ako nekoga zanima.
lili vidila sam sliku, bas ste superja poslin trcanja izgledam ko da me neko povratio
![]()
u vezi poziva... na starom mobitelu sam imala opciju ne smetaj, na ovom to jos nisam pronasla, morat cu se oko toga malo pozabavit.
A joj ne bih ovdjeotidji na fejs na moj account ili od Run Croatia
Uplatila ZG maraton jupi jeee
Stigao i mail od trenera s uputama u vezi puta, no upute oko same utrke (pejseve) ovaj put nije slao nego se odlučio za upute u busu "uživo". Moram još do Muellera po jednokratne kabanice jer trčimo po kiši
polako me počinje hvatat uzbuđenje, danas ću još zadnji trening prije utrke, neki kratki 20-30 min i to je to, pa što bude.
kjb ma znaju me ionako skoro sve vježbačice i nisam paranoična, al ovdje navraća i cijela forumska populacija.
![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.03.2018. at 12:12
Lili frizura ti je kao moja nakon frizera![]()
ola, sretan vam dan zena, drage moje vjezbacice i sve koje se s nama druze
bravo, bravo, bravo za sve odradjeno!!!
lili, pa ti i jesi prava reklama za trcanje, osmijeh ti je uvijek od uha do uha kao da je to nesto strasno lako
ja sam sinoc odradila trening, i osjecala se bas mocno i tijekom i nakon
dosla moja draga cura (ona ima termin nakon mene), i mi vjezbamo koreografiju a ona niti da pogleda, igra se
ja joj kasnije kazem, pa jesi li bar malo pogledala kako mama plese, a ona ce usputno, sorry, nisam!
a kad se ja sjetim koliko sam gluparija iz plicaka pogledala 'maaaaaama, vidi me kako 'ronim'' - nezahvalnica
danas idem na veceru povodom dana zena
sutra idem na koncert balasevica
vikend je ispunjen jer mi je sestra s curama u gostima
bas se veselim
![]()
Posljednje uređivanje od summer : 08.03.2018. at 12:25
summer bas me nasmijao komentar na gluposti koje si gledala![]()
i ja idem na balasevicamozda se sretnemo
![]()
i veceras na veceru, to znam da se necemo srist![]()
ajme spajka i summer kako vi mene žene nasmijete
i hvala na lijepim riječima![]()
ja u postupku uplate i za Cross Hill utrku dobrih želja, to vam je jako zgodna utrka u Sv. Križu, jedna od boljih atmosfera, organizacija vrhunska, bogata tombola, a klopa nakon utrke, n i k a d bolja, od roštilja do specijaliteta, za hranoljupce/gurmane pun pogodak uz odličan startni paket a danas imate i popust. Utrka je na 5 i 10 km - 19. svibnja 2018.
http://runcroatia.hr/event/cross-hil...-dobrih-zelja/
a sto ne dodas da je i brdovito. pa do te hrane bome trebas i doklapati
a da se jede tamo dobro znam jer sam isla na sajam kolaca![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 08.03.2018. at 13:43
joj da bude i kolača, fritula i smoothija i sve to besplatno, nevjerojatni su domaćini. A čuj neću reći za brdovitost jer onda nećete doći(zato ja ove god idem na 5km a ne na 10 km hehe) a fora je i vrijeme utrke popodne u 17:30h.
ma šteta propustit, baloni se puštaju u zrak na startu, sve je cool![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.03.2018. at 14:02
Trener je sve zene danas docekao sa karanfilima.
i mene takoder.
Onda me je poslao na traku da trckaram minimalno 8 minuta na 5:00 , a nakon tog veselja mi je priredio najtezi trening ikad , uz upozorenje o mogucoj upali misica.![]()
bravoo sirius!!!!
ja sam danas po suncu zadnji trening (kratki) pred utrku-25 min na 5:25, laganini čisto za održavanje. Kupila jednokratnu kabanicu, sutra pakiranje.
Eto me u cekaonici, pa da napisem koju. Sirius bas super trener: prvo cvijece, onda batina. Al zna od da vi to tako volite.
Mb, summer, lijepo se provedite na balasevicu. Jeste fino jucer papale? ja bila s mm-om u kazalistu, za umrijet od smijeha, ne lose.
Lili i ja sutra na ekskurziju, s time da ne smijemo pit
kjb i Lili sretno za vikendjel u ned utrka?
sinoc mi je bilo super na veceri, lipo sam se iscakulala sa curama, bas sam uzivalaveceras koncert!
e ali prije vecere sam odspavala popodne sat ipo i skoro zakasnila na CFkad sam dosla kuci imala sam tocno 35 min za tusiranje i spremanje ali
stigla sam sve![]()
Magriz i Sirius![]()
Rasturate!
Spajka, ja sam kao tvoj paničar. Razumijem ga. Ako koga zovem i ne javi se, doduše, ja prvo hitnu zovem
Summer umirem na plicak
Cure sretan put, lagane noge vam želim
MB i Summer lijep provod večeras!
Juče sam dan provela s malom, prvo priredba za 8.mart, ne moram ni reći da sam plakala, onda šetnja po onoj zimi s malom, pa malu zubaru. Na kraju da zaključim, naporan dan, lakše mi je kad radim.
Poslije gymnastics strength 2, ne moram ni reći da mi nije posebno drag, ali sam dala sve od sebe.
MB neka si se naspavala, uvijek mi je to najdraži dio dana!
Sirius, zanimljiv pristup trenera
kjb i Lili, sretan put i uživajte na maturalcu!
summer, jesi me nasmijala s nezahvalnicom, iskreno dijete.
Nek ste se lijepo proveli na večeri. I MB, također. Uživajte večeras!
Jučer veliko dijete nastupalo pa smo se nas dvije poslije počastile sushijem.
Btw, ukočila sam se...donji dio leđa, na brufenima sam ali svejedno boli, jedva hodam....
ajme ivanauf, sva sam se najezila! jel ti masaza opcija?
Ivana ufff, leđa. nadam se da će brzo proć. Super za curku i za sushi poslije
MB, sve si stigla, bravo
Cure, sretan put i sretno na polumaratonu!![]()
Od mene nista zadnja dva tjedna, prvo 1-tjedno obiteljsko putovanje u u Zagreb i jos malo sjevernije, a onda mnostvo drugih dogadjanja...
Vani je prekrasno! Ne znam da li otici s posla trcati ili na kavu![]()
Cure polumaratonke sad vec u glavi imate sta cete spakirati, ipak ste vec iskusne i s trcanjem i putovanjem.
dobro se zabavite, sretan put i uzivajte (mada ja stvarno ne mogu zamisltiti uzitak na tracnju od 21 km)
pit smijete i koliko vas volja, samo ne EtOH vec H2O
ja sam jucer trckarala, pa jadro ti otrci na kavu. jednim potezom dvije muha![]()