bravo flopice i sirius!!!
Bravo sirius i flopice!
flopi bravoimas u planu neki pm ili maraton?
ja se nadam da ce kisa do veceras stat pa da cu odradit i ja trcanje
bravo flopi!!
ja cekam da se upsicka makne s cice pa da idem trcati prije nego mm ode na posao
naravno da se probudila kad i ja
necu dugo, tek toliko da se lagano vratim
Ginger jesi uspila otrcat?
Ja sinoc 5km@5:28 na 19c!
Planirala sam duze ali nakon 3 km je pocela bura a ja jos nisam ozdravila skroz pa sam skratila da me onako znojnu ne propuse.
mb sve si brza! bravo!
jesam, jedva...zurila da mm stigne na sastanak...samo 3 km na 6:04
al s popravljanjem tenisica, jer ih je mala dohvatila pa mi zmrdala vezice...
i bilo mi je tesko, osjeti se puza
al je bilo 12 stupnjeva, koja razlika!
i da se pohvalim, dobila sam od mm-a krasne duge tajice i carapice za trcane
zahladilo pa da mu se ne smrznem![]()
bravoo MB i Ginger!!!
ja sam jutros snagu na otvorenom 30 min u 6:30h.
Pridružujem se prijavcima jutrošnjih trkačica - meni je bilo diiiivno, zrak je bio fenomenalan. 8,5 km na 5:40, s nekim ubrzanjima na kraju. Ide, ide. Drago mi je da su Ginger i MB isto uživale. A i Lili sa snagom na otvorenom
Došlo mi je da pobrojim planirane utrke:
prvo na mliječnu stazu 09.09, 10 km. Onda 16.09 b2b trka, 5 km. Onda ide 14.10 Poreč triatlon (ja trčim polumaraton), i onda Ljubljana polumaraton 29.10 (ovo još nisam prijavila, ali išla bi s mužem).
Ako se netko hoće družiti, javite se na pp
Ola cure!
Vratila sam se nakon odmora, od posla i društv.mreža, foruma i sl. Bila sam dugo na moru, trčala jesam i par puta odradila u teretani snagu. Prošli tjedan sam bila na putu, na sjeveru i baš mi je bilo lijepo. Hotel mi je bio blizu rijeke i parka, zelenila koliko hoćeš pa sam i tamo otrčala dva puta. Ostale obaveze odrađivala na city bajku, ko sav ostali domaći svit tamo
Vidim da ste jako aktivne bile, i to mi je drago! Bravo za sve odrađeno i velike planove! Moj cilj je Zg half, valjda se stignem pripremiti![]()
Ginger imaš divnog muža
Kjb vauuu koji planovija isto razmišljam o Mliječnoj stazi, poslije samo ZG PM. Pitat ću trenera kakvu je dužinu planirao taj vikend kad je Mliječna, ako puno remeti Zagrebački, onda neću.
Ivana s jeeej super da si nam se vratilabaš lijep odmor si imala. Stigneš se za ZG PM pripremit, al što prije kreni s dužinama. Ne znam koju si najveću trčala ovo ljeto.
Kjb lipi planovi![]()
Ivana s neka si odmorila
Ma stignes se pripremit sigurno!!
Ja planiram neretva run 04.11 i u 2. i 3.mj splitski i mostarski pm.
Jos se premisljam oko sarajevskog polumaratona 16.09![]()
Znam da nisam trcala dovoljno duzina al nebi ni ganjala neki rezultat :/ vidit cu jos, imam jos koji dan da def odlucim.
To je to za sada, mozda jos koji uleti nekad. Rado bi isla u Zg na jedan, mozda Hendrix ili dogodine na ZG PM. Al o tom potom![]()
O MB pa i ti imaš super planove!!!! Ode ti do moje Neretve, doduše ja sam u sjevernijem dijelu. ST, MO, Sa...ideeš ..A čekamo te jedne godine i u Zg.
Jedva čekam da nam ispričaš svoje dojmove
Ja sam zasad uplatila samo ZG pm i 100milja Istre dogodine (42km). To mi je to od planova.
Jučer smo odradili super fora trening i na kraju se opet raspali nas 7-8.
Bilo je 30min na 5:10-5:15, pa 8 ubrzanja po 30 sek na 4:30. Poslije smo vidjeli da smo ubrzanja išli na 4:00-4:12 Yeah...
Na kraju 10km.
Danas ću rest (jučer je bila snaga i trk) i završno pospremanje stana pred povratak dječice. Ajme jesam ih poželila![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.08.2018. at 08:35
Cure, recite mi ima li kakav jeftini wrist heart rate monitor? Trebaju mi samo otkucaji, ništa drugo, a sve što gledam mi je preskupo.
Vid' je šta se cereka.
Pa ti si meni jedna zdravorazumska ženska, logična i praktična, ludo jake volje pa šta nisi?
Sirius i kjb jeste vidjele sutrašnji trening Gospe moja valoviti kilometri, bit će jako uzbudljivo i zabavno
Ukopirala bi tu da iskoriste i vide druge cure al ne znam s moba.
Prijavak
10 km sume sinoc
Bilo mi je zera tesko jer je vlaga velika, a potom biciklom kuci
Jutros kvadri otpadaju
Sinoc 17km@5:54, bila gotova skoro u 23h
Danas rest![]()
jel nema tipfelera u vašim brojkama ????
Vauuuuma bravoooo cure, jedna šumu gazi, druga pegla 17km ispod 6:00
![]()
Fantastične ste!!!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.08.2018. at 07:29
flopi i mb bravo!!!
uspjela i ja jutros baciti jedan trk
i dalje mi je tesko..
Hvala cure
Ginger i meni je trcanje tesko. Vjecito sam rastrgana između '' zasto ja ovo radim'' i' '' kad mogu opet''![]()
MB, flopi, Ginger - bravo cure. MB super pejs, i meni je svake godine nakon ljeta i mučnih treninga super trčati dužine na normalnim temperaturama. naravno da je danas rest.
Ginger, meni je kod svakog trčanja, ali svakog, prvi kilometar koma - noge teške, disanje nikakvo, čudom se čudim da trčim već par godina a ono uvijek ista priča. Na kraju treninga me opali hormon sreće i spremna sam oprostiti prvom kilometru, i jedva čekam opet.
Jutros sam htjela odraditi intervale (Lili, moja grupa nema valoviti) 3x2 km na 5:15 + zagrijavanje i rastrčavanje, ali sam zaspala. Kako se lijepo spava kad je prohladno...
Onda ću danas popodne u klub, nema mi druge, iako su za popodne najavlili 29 stupnjeva. ne znam ni sama
kjb aj nek nisam jedina
prvih 5 km mi je bilo uzasno sparno (i dalje je oko 25c u tu uru) ali onda je zapuhao neki vjetric pa je bilo mrvu lakse.
Mb, bravoooo!!! Svaka čast, i još navečer, ja sam u to doba već spavala
Flopi, super za šumskih 10!
I meni je uvijek teško ali začudo jutros mi je bilo baš lagano, oko 8.5km na 5:49. I smrzla sam se na prvom km ili dva. Vjerojatno mi je zato i bilo lakše trčati.
Konačno je mm kupio bic, i to specijalku, baš je lijepa. Sad više nema opravdanja za triatlon.
kjb, po 2km na 5:15? Ideš! Ne mogu te više pratiti i prepisivati od tebe, šmrc.
e jeste me utjesile
ja se nadala da ce s vremenom ipak postati lakse
al meni je i samo trcanje veliki uspjeh, u glavi ponajvise
i sat mi je bas motivacija, jbg, sad ga imam pa ne mogu ne trcati, lol
ivana welcome back!
Posljednje uređivanje od Ginger : 29.08.2018. at 09:20
ajde Ginger od kud ti ideja da ce postati lakse ?![]()
to ti je ko s odrastanjem djeteta, taman prodje tantrumi dojenje, dodje mini pubertet, pa pravi pubertet i tako to. tako i kod trcanja prodje prvi km, pa onda nekako guras al vec na trecem mislis se da idem doma, pa i ako krenes vec si na 5 km i tako nekako doguras![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 29.08.2018. at 09:37
ova mi je stranica legla ko budali pleska
baš se nešto muž i ja penalimo da počnemo trčkarat, kad ono zaključak je: teško je i ne postane bolje
ha ha spajka
bas tako nekako si brojim u glavi
kao, aj jos malo, mozes ti to
pa onda lupim veci krug i sta cu sad, moram trcati, predugo mi za hodati do doma, lol
tang, ajde, ako mogu ja, moze svatko![]()
tang iskreno i nije bas tako. problem je da u pocetku trcis sporo, a onda se ubrzavas ili povecavas udaljenost.
ali ja ne volim trckaranja. ono grozna sam u njemu. i kad znam da je predkraj vise mi se ne da. recimo sinocnje rastrcavanje mi je bilo a majko moja jos i to. cemu uopce sluzi rastrcavanje? pa sta nije dosta ovo sto sam vec otrcala i tako 100 pitanja. a onda se slomis i kazes OK poslije toga moze cokolada i da vidis kako se rastrcis![]()
trcanje je zbilja aktivnost koja ima veze s glavom. i to jako puno. moja glava i ne voli udaljenost i napetost.
cim se mora jok sinko mene je tesko dobiti, ali ako je for fun eto me bez problema.
Posljednje uređivanje od spajalica : 29.08.2018. at 10:08
Da, trčanje je glava, i ovo s čokoladom nisam probalau ovim ljetnim mjesecima je kod mene pivo
![]()
tang ne daj se obeshrabriti, samo nađi dobru mantru.
Ivana, možeš prepisivati, vjeruj mi. Iako nestvarno zvuči trčati 2 km tim pejsom, nakon toga ide odmor od 3 (tri) minute, gdje možeš psovati do mile volje. Pa onda nekako poguraš drugi interval. I onda je već zadnji. O muževoj specki - ti ne možeš na nju, prevelika je?
Posljednje uređivanje od kjb : 29.08.2018. at 09:51
tang![]()
bas si me nasmijala!!![]()
ivana bravo!!super si trcala!
meni je sinoc bila motivacija ako mogu 17km idem u Sarajevosve je u glavi kako smo vec rekli. i motivaciji
![]()
Jeee ode ti u SA, naš rodni grad!!
Evo spajka je odgovorila, ne ostaje jednako teško ali ne bojte se povećavat ni brzinu ni udaljenost. Postaje teže s povećanjima al tako napredujete i postajete brže.
Ja moram priznat da mi nije teško trčanje, što kvalitetnije treniram, to je sve lakše.
Nemam tu težinu na treninzima osim ako je nešto iznimno zahtjevno kao večeras.
Idem poslije posla sa svojom ekipom odradit taj valoviti trening i zaista ne znam hoćemo li uspjet.nikad nismo nešto takvo radili.
8km -1km na 5:05, 1km na 4:45, pa na smjene dok ne ispucamo svih 8km. Probat ćemo pa šta ispadne neki mutant![]()
Nakon cijelog dana sjedenja na ovom bilateralnom posjetu, jedva čekam van na zrak![]()
Evo me s reportom od jučer.
Majkemi misila sam da to nećemo uspjet, ni držat tu brzinu, ni imat kontrolu tempa za te valovite treninge, ALI mi uspjeli.![]()
![]()
![]()
Odmah sam rekla da neću voditi jer me opterećuje gledanje na Garmin, bilo teško but we did it.
Čak nam ovaj sporiji km koji je trebao biti 5:05 uglavnom bio na 5:00 (samo jedan na 5:02).
Brzi maltene po p.s.-u cca 4:45. Na kraju prosjek 4:53.
Pre,pre,prezadovoljna sam.
Završili s južne strane Jaruna a stizala mi djeca s mora pa sam rastrčavanja imala poštenih 3 km umjesto laganih 5 min. Ukupno 12,5km...ihaaaj....
Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.08.2018. at 08:22
Bravo Lili! Većina ih je jučer uspjela istrčati trening, ali meni nije išlo. No nema veze, odmah sam si u glavi posložila što ću i kako ću.
Danas poslije posla vrt, pa ću tamo po bregima pola sata lagano, da uživam![]()
kjb a čuj dođu takvi dani, inače meni su te dionice koje si imala na 2 km najteže.Sjećaš se da ni ja nisam uspjela na otoku odradit nakon brda te dionice koje smo imali na 2km. A niš, dođe pa prođe.
Ovaj valoviti je isto zahtjevan, al kad si u grupi a netko dobro prati pejs, onda se može. Mi smo imali tako dobru kontrolu pejsa iz brzog u spori i obratno da nas ni sam Murić ne bi bolje vodio![]()
Kjb, važan je dobar stav i mirno prihvatiti ako ne ide, ti si to super riješila, bravo! Ima dana, odradit ćeš ga ti drugom prilikom.
Lili, nisam ni sumnjala u tebe! Sad polako s djecom navikavanje na obaveze. Kod nas prvo uvodimo red sa spavanjem, krećemo svi ranije, budim ujutro telefonom dvoje starijih da se ranije ustanu.
Starija nije odustala od nauma da krene na atletiku, lani sam je nekako odgovorila jer jednostavno ne znam kako će ugurati još i to u rasopred jer je svaki dan popodne bila u glazbenoj, gdje još ugurati 3x tjedno trening??? Nek proba pa kako bude. A definitivno joj fali sport, odustala je od košarke jer joj se preklapalo s glazbenom, kasnila je u jednom terminu a tenerica nije imala razumijevanja.
Prijavak od jutros, snaga, girja, bučice&co.