Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kli-kli, bravo za tri duga trka u jednom tjednu!

MB, ti si stvarno prešla u drugu kategoriju, bravo!
    Lili, super za brzih 18 i sirius za utrku!

Flopi, polako, nemoj se opterećivati, dobro kjb kaže, ako procjeniš da ne ide otrčiš pola i super!

kjb, odličan pejs i kod tebe!

Ja sam u subotu na moru 17 km, ali srednji dio je bio po nekom kamenjaru i to me toliko izmorilo da sam jedva otčala do kraja. I prisjetila se zašto ne volim trail

Jutros ovo vrijeme, uh, tramvajem nakon 100 godina..... ali paše mi što konačno nije vruće. A već se vidim za par dana kako kukam da mi je prehladno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros ovo vrijeme, uh, tramvajem nakon 100 godina..... ali paše mi što konačno nije vruće. A već se vidim za par dana kako kukam da mi je prehladno.

i ja putovala 100 godina samo do vlaka, čim je pljusak, promet je začepljen. Jutros ja u mantilu.

stvarno ste vrijedne, svaka čast, za sve Flopica, kli kli, MB , kjb, sirius, ivana s

Sad će se lakše trčati, to svakako, samo da manje pada i ja sutra imam omražene intervale na 1km, pa da nam je barem suho.

sirius, moja zečica je brza, al zeko je sporiji a tu je bila i njihova frendica, pa smo svi zajedno, jedino mi fakat nije bilo jasno zašto su pustili aute, pa tih 45 min je mogao biti zatvoren promet po Jarunu. Ne kužim ni te ljude šta im nije neugodno među tom silinom djece i ljudi na rolama, biciklima, pješacima, trkačima, biciklistima, milit ko puž i još živčanit. Brate mili stani sa strane po ure i onda se odvezi ko čovjek kad je gotovo, ionako je sad Jarun jednosmjeran. No dobro, svakom njegovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •