Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nekad davno davno Iva Kolic je bas nahavilia to hodanje.
    Bodulice jako je bitno da gistats. Mozes do kumova uz stepenice? Ako da pnda znaci da si odrzala cilj koji si si davno postavila.
    Flopi ja lezim i razmisljam o kolacu u slasticarnico tu kod nas. Sani zna tocno i koji kolac.
    Princes krafnama iz kutije koje treba napraviti. Ili setnji. Tezak mi je zivot.
    Mozda slozim setnju do slasticarne
    Daj link na hlacice.
    Lili bravo za trk na tom paceu na toj duljini

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Nekad davno davno Iva Kolic je bas nahavilia to hodanje.
    Bodulice jako je bitno da gistats. Mozes do kumova uz stepenice? Ako da pnda znaci da si odrzala cilj koji si si davno postavila.
    Hahaha, baš si me nasmijala kad si se sjetila moje muke po kumovima

To je i ovaj put jedan od glavnih ciljeva, da se ne uspušem dok se penjem do njih. Samo sam počela izbjegavati ići jer me skoro uvijek nagovore na pivu pa samo mantram koliko moram hodati da bi potrošila te kalorije. Kad se nađemo na mom terenu lakše se oduprem

taman sam se vratila iz parka. večeras smo čini mi se bile nešto brže, ali ne znam koliko su mi podatci pouzdani jer su preko neke aplikacije na mobitelu. uglavnom, malo više od 6 km, oko 9 tisuća koraka i piše da je brzina 5,3 km na sat. zadnjih par puta smo malo promijenili rutu pa se još navikavam.

hvala svima na dobrodošlici i podršci. javit ću se ja tu i tamo, ali ne vjerujem da ću imati neke baš dojmljive rezultate jer mi je najbitnije održavati kondiciju u nekoj prihvatljivoj razini. čista rekreativa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •