Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
Jutro!

kjb, kako je prošao obilazak dućana?

Jučer odradila dionice, 4x1000, prosjek 5:19. Nisam uopće znala koliko brzo idem jer mi nije rekao endo na kraju intervala tempo, bzvze. Tek kad sam skroz završila trening sam mogla pogledati.A sat nisam stigla namjestiti prije na intervale. Piše meni na satu trenutni tempo dok trčim ali ne mogu ja to pratiti dok trčim interval. Prije mi je endo govorio i tempo i još bi mi napomenuo na pola koliko još imam do kraja. Sad ništa.
Spajka, što tvoj kaže?
Ivana, i ja stalno gledam trenutni pace i nervira me što "usporavam" zbog toga. srećom intervali od 1000 m su nekako usklađeni sa auto lapom kod mene na satu, pa dobijem i prosječni pace otprilike.
Ja najviše volim trčati "kao naši stari": slušam disanje(pace) i brojim lampe (distance). Koja tehnologija

Kupila pance u Intersportu, baš su mi lijepe i neki udoban široki model za stopala, firma head. Mislim da ću otići po jaknu i maching bolle kacigu, baš ću si biti super. mala se sva uznojila jer smo bile preko sat i pol u dućanu, protrčala ga je 50-ak puta uzduž i poprijeko