Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    koliko se sjecam 16 skokova naprijed nazad i 16 bacanja medicinke u zrak sa cucnjem, odnosno ja sam to radila sa girjom. nek me ispravi j-la ako sam krivo zapamtila.
    bacala si girju i hvatala je
    zamisljam sebe kako to radim s kacigom na glavi a ispod nje imam hipokratovu kapu od zavoja od prethodnih pokusaja

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    zamisljam sebe kako to radim s kacigom na glavi a ispod nje imam hipokratovu kapu od zavoja od prethodnih pokusaja

I ja sam na trenutak promislila kako je to izvela... valjda kao neki visoki swing.
    MB, objasni nam pliz!

I kakv je detox? Baš nešto rigorozno?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je moj "osobni trener" složio plan prehrane i treninge. Usput mi je napomenuo kako se to skupo plaća
    Samo još nisam odlučila kad počinjem.
    već vidim prijavke plaćanja

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    koliko se sjecam 16 skokova naprijed nazad i 16 bacanja medicinke u zrak sa cucnjem, odnosno ja sam to radila sa girjom. nek me ispravi j-la ako sam krivo zapamtila.
    Dobro si zapamtila, Nano eto to su te dvije vježbe. 16 puta skočiš u dalj, a pri dočeku napraviš čučanj, pa onda 16 puta duboki čučanj sa medicinkom koju izbaciš iznad glave.
    Umjesto medicinke sam uteg od 4 kg stavila u ruksak od male, ali kako mi se pokazalo nepraktično onda sam samo uteg uzela, nisam ga bacala. Bob svejedno kaže da ako imaš nizak strop ne moraš bacati nego istegnuti ruke i tijelo sa medicinkom/kod mene utegom.

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •