-
Osoblje foruma
kjb, takav raspored mogu samo sanjati. Za sad, kad ja ustanem, ustaju i djeca. Ako je radni dan, ostavljam ih u vrticu, a ja produzim na posao. Vikendom su sa mnom; muz ustaje kasnije.
Preko tjedna radim do 3 ili 4, razvazam ih po aktivnostima. Nekad trcim prije toga na vjezbanje pa radim navecer od doma, da nadoknadim sto sam propustila na poslu. Ako nemaju aktivnosti, onda ih ostavim u vrticu pola sata, sat dulje pa odradim vjezbanje ili trcim u ducan po sto god trebamo za kucu. Kad se pojavimo doma (oko pola pet, pet kad nema aktivnosti i pola sest, sest kad ih ima), onda se igram s djecom u kuhinji, odnosno pravim se da ih ne ignoriram dok pokusavam smisliti sto cemo jesti (alergije: mlijecno, jaja, kikiriki, sezam, ostali orasasti plodovi, mrkva), onda jedu i spremam ih za spavanje.
Od 21 nadalje, kad sam sigurna da spavaju i kad se uspijem izvuci iz sobe, trcim mahnito po kuci, perem ves, razmjestam sudje (perilica-ormari-kamo vec), zadnjih dva mjeseca gubim na muza dodatnih pola sata, sat, radim ako sam pobjegla s posla prerano, spremam/kuham dorucak, rucak i uzinu za mladje dijete (sve to moram poslati u vrtic jer je nazalost nisu u mogucnosti nahraniti), spremam sebi jelo za sljedeci dan, u neko doba se napola tusiram i padam u krevet izmedju ponoci i jedan. Zadnju knjigu sam procitala nekad tamo 2012-te, a i tad sam zadnji put gledala televiziju/filmove (probala sam par puta, ali nis', ako imam priliku sjesti i gledati - zaspim). Citam ovih dana na orbitreku, ali zapravo se krecem prebrzo da bih se mogla koncentrirati na citanje pa cu mozda ipak probati audiobooks, tek toliko da ne gledam u bolji buducnost (odnosno autoput koji se vidi s prozora gym-a).
Vikendom povlacim djecu po ducanima, ponekad ih odvedem da vide nesto sto nisu Target i lokalni ducani s hranom, ako nije -40 ili +40 celzijusa (s komarcima i vlagom), izadjemo i u dvoriste. Vozimo se biciklima kad god je to moguce (u mojim krajevima je klima doslovno odvratna), pokusavam pripremiti barem nesto od hrane za nadolazeci tjedan, pomalo nesto pospremim, tek toliko da nismo totalna prasad (kupili smo robota pa usisava preko tjedna). Ponekad subotom i/ili nedjeljom uspijem ukrasti sat vremena za teretanu ako mladja odluci odspavati popodne ili je zainteresirana za buljenje u ekran s tatom i bratom. Nekad prodje, nekad ne. Otprilike jednom mjesecno ih pricuva baka jedno 2-3 sata preko vikenda, ali ne oslanjam se na to jer nije pouzdano. Kad sve skupa zavrsim, nekad padnem odmah u krevet, a nekad ne - danas sam se pocastila s pola sata buljenja u prazno (iliti forum, FB i slicno).
Nije mi nesto bas idealan period u zivotu, ali sta's. Proci ce i rijesiti se i to valjda, kako kaze kli_kli. Dolazi mi mama na dva mjeseca sad preko ljeta, a dijelom ce tu biti i brat, pa ako nista drugo probat cu tad nesto s osobnim trenerom. Na jesen bih trebala i poceti dovrsavati magisterij, skroz sam ga razvukla.
Hrana mi stvarno nije problem; stvarno znam sto jedem i koliko jedem. Sad se jedino od muke polako bacam na eksperimentiranje s izbacivanjem ovog ili onog. Bojim se da su kod mene godine i hormoni skroz zeznuli stvar (em dojim, em ne spavam dovoljno).
Mozda sam sad od silnog tipkanja izgubila 1 gram.
i kad sam se izjadala, mogu dalje (u krevet). Drzim fige da je sutra dobar dan za sat vremena crtica.
Znam da nisam ni priblizno jedina koja je u guzvi; samo se malo jadam. Stara sam baba, a djeca su mi bebe. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma