bravooo za sve vrijednice

Kaae
recimo kod nas u klubu dosta ljudi trči u Nike Pegasus 20/21/.. ili u Mizuno Wave Rider 19/20... mišljenja sam da je bez probanja tenisice teško kupiti pravu al kad si već u takvoj situaciji da ne stigneš ni do dućana isprobat, možda neki od ova dva modela.

sillyme super da si se pokrenula, sad nastavi

MB uživaj na Braču, divota! i da virozica prođe iš iš iš...

summer super za aquapark i planove

Sirius ja ipak ne bih upisivala teretanu u ovo doba godine. Ako kreneš vjerojatno je daćeš imat upale a naglo ubacivanje kružnog treninga mjesec i pol prije polumaratona za koji se već neko vrijeme pripremaš onak :/ tapering će krenut u drugoj polovici rujna, treba noge i općenito organizam odmorit a ne još više nagarit. Snagu da al nešto laganijeg tipa što možeš radit i doma. Jako dobrop znam što je pravi kružni trening zato ti govorim.

Meni je nakon takvih trening dan poslije bilo teško trčati, posebno dionice, znači trebala bi jako dobro isprogramirati kad bi ti bili ti treninzi snage ne dan prije dionica a l bome ne ni dan prije dužine. Ti vidi kako hoćeš, kako ti paše ili pitaj trenera.

Za snagu sam uvijek, al kažem ne bih sad nešto turbo, turbo u ovoj fazi priprema pred PM i da postala si čudovište, moja ti navalila na treninge ko da će ti uteći... najavljuju vam kišu, što nije loše za promjenu s obzirom da na Grawe uvijek bude pakleno vruće.