Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4145

Tema: Vjezbanje i trckaranje i trcanje 2018

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja si u petak za 50. rođendan poklonila humaniturnu utrku Reumatlon. I eto me jučer na cilju Otrčala svojih prvih 5 km u komadu . To mi je bio cilj. Trčala bez stajanja 43:57, tempo 8:41. Slow jogging na djelu . Frendica s kojom trčkaram odustala pa sam bila sama. Do sada smo trčkarale puno manje vremena u komadu. Prije tjedan dana nekih 15-20 minuta.
    Posljednje uređivanje od larmama : 21.10.2018. at 10:55

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja si u petak za 50. rođendan poklonila humaniturnu utrku Reumatlon. I eto me jučer na cilju Otrčala svojih prvih 5 km u komadu . To mi je bio cilj. Trčala bez stajanja 43:57, tempo 8:41. Slow jogging na djelu . Frendica s kojom trčkaram odustala pa sam bila sama. Do sada smo trčkarale puno manje vremena u komadu. Prije tjedan dana nekih 15-20 minuta.
    Bravo cestitam.

Tako sam i ja krenula, pa znas da za godinu dana ocekujemo izvjestaj s polumaratona.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo larmama.
    Flopi mislim na tebe sljedeci vikedn.
    ostalim isto bravo. kod mene nista posebno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •