-
Hvala curke, vidjet ću ako sutra malo ne splasne, možda i odem na kontrolu. Mislim da me malo konac zateže više nego bi trebao pa mi iritira desni (a osjetljive su mi). Ja uopće nisam niš krvarila iz rane, full je stegnuto što je dobro da ne moram pljuckat krv.
Tang bome čak ni ja koja sam poznata da volim pričat dok trčim, bome ne mogu na svim vrstama treninga trčati jer remeti se disanje i samim tim trening postaje još teži. A vama kao početnicima bih svakako sugerirala da ne pričate previše nego da radije zeru ubrzate, nećete imati ni potrebu pričat vjeruj mi 
iako imam sve rekvizite doma, nisam tip od vježbanja doma tu i tamo ok, al nije mi to TO, volim otići na neko mjesto gdje vlada sportska atmosfera i u grupi, teretana, fitness ili ove vježbe snage na otvorenom to mi je super jer sam na zraku. Volim imat trenera, nekoga tko nas nadgleda i prati i da se mogu fokusirat na trening da me se ne ometa. Čak si volim i složit neki trening sama doma al nisma tip za pratit programe. Kad sam doma pa bi pa ne bi,a kad sam u grupi nekako mi je drugačije i sigurnije da ću odradit.
Dajte stavite curke tu i tamo neki link nekog fora treninga, ja sam lijena za tražit al kad mi je pri ruci često iskoristim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma