ginger, naravno da možeš trčati po zimi kao i svi mi manijacipogotovo ako se možeš organizirati po danu jer si na porodiljnom.
Dakle, ja obučem dry fit majicu bez rukava(kao potkošulju), majicu dugi rukav i preko šuškavac. kapa, buff i rukavice i udriii.. Zapravo te temp tjera da trčiš brže da se ugriješ.zahvaljujući trčanju po ovim uvjetima spavam ko klada i idem ranije spat nego inače.
da samo znaš u kakvu se ja večeras avanturu spremam ajme mnei al četvrtak mi je nezgodan za moje treninge jer muž i sin imaju treninge, pa meni ostaje kasno navečer ili neki drugi dan.
tako da idem s jedom ekipom navečer u 20h s čeonim lampama na glavi (moram je pronaći) prema Medvednici doduše po cesti, idemo na Zelenu magistralu, krenemo od podnožja pa prema kraju. Idem prvi put, meni je to kasan termin jer ja u 22h volim bit u krevetu (pogotovo otkako je zahladilo) al idem probat. Vjerujem da će bit dosta hladno jer je kasnije + brdo/šuma.
Javim se večeras/sutra jel to više ikad ponavljam ili ne![]()

pogotovo ako se možeš organizirati po danu jer si na porodiljnom.
zahvaljujući trčanju po ovim uvjetima spavam ko klada i idem ranije spat nego inače.