Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: preporuka za adaptaciju stana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Firma IZORAD JARUN j.d.o.o se nikako ne preporucuje, dakle dogovor je bio da se komoletna adaptacija stana od 30m² napravi do 1.4.2020 od 12.mj.2019, no danas, 27.7.2020 jos nije ni blizu gotovog, neprofesinoalni su, ni jedan majstor nije skolovan i za taj posao strucan, od keramike, sanitarije, prozora, zidova, sve je jako sfusareno, da ne pricam, da novac trazi unaprijed, pa to kaj si platio cekas pola godine i tako
    Nadam se da nije problem sto sam se u vasu temu ubacila, al.morala sam negdje napisati, da njih nikako ne preporucam
    Jos samo da napomenem, vlasnik je Mladen Vekic, prodaje price svakakve, ak od posla apsolutno nikaj, laze da nema vremena, a novac je ko zna di zavrsio

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

I meni je adaptaciju trebao raditi Izorad Jarun. Uzeli su avans, nisu se javljali na telefon a ni pojavili na gradilištu. Konačno sam ih dobila na telefon, obećaju vratiti novac, ali od toga ništa.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Valerija858 prvotno napisa Vidi poruku
    Firma IZORAD JARUN j.d.o.o se nikako ne preporucuje, dakle dogovor je bio da se komoletna adaptacija stana od 30m² napravi do 1.4.2020 od 12.mj.2019, no danas, 27.7.2020 jos nije ni blizu gotovog, neprofesinoalni su, ni jedan majstor nije skolovan i za taj posao strucan, od keramike, sanitarije, prozora, zidova, sve je jako sfusareno, da ne pricam, da novac trazi unaprijed, pa to kaj si platio cekas pola godine i tako
    Nadam se da nije problem sto sam se u vasu temu ubacila, al.morala sam negdje napisati, da njih nikako ne preporucam
    Jos samo da napomenem, vlasnik je Mladen Vekic, prodaje price svakakve, ak od posla apsolutno nikaj, laze da nema vremena, a novac je ko zna di zavrsio
    Citiraj Valerija858 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav, radovi u stanu trebali su nam početi 12.8.2020., također firma Izorad Jarun j.d.o.o i to pod izvoditeljem od Majo usluge j.d.o.o, i platili smo gotovo cijeli iznos stana. Stan još nije gotov, a neće ni biti od strane Mate Vodopije kao predstavnika Izorad Jarun j.d.o.o. Uzeo je novce, i pod pričom da je upao u probleme, i kao zbog toga nije imao novca za radove i materijal. Izbjegavajte tog čovjeka i firmu u što većem krugu. Radovi su nam trebali biti gotovi 20.9. međutim toga dana ništa nije bilo napravljeno. Zvali smo ih i nitko se nije javljao, onda se osoba koja se predstavlila kao izvođač ipak odlučila pojaviti (Mato Vodopija). Prodao nam je priču da mu je Mladen Vekić uzeo sve novce koje smo mu dali, a dali smo veliki iznos (preko 100.000,00 kn), dakle gotovo smo mu platili sve radove da nam završi posao. G. Vodopija samo je izmišljao priče i govorio kako će sve završiti do 15.10., međutim ni tada nije bilo ni približno gotovo. Na današnji datum 7.11.2020, stan je u katastrofalnom stanju, od radnika i g. Vodpije ništa. Ne želi nam vratiti novce niti završiti radove. Također, isti nema na sebi ni kuću ni autu, takon da se očito radi o uigranom glumcu i o uigranom operiranju po gradu, kako bi maksimalno iskoristio potražnju za građevinskim radovima nakon potresa. Situacija je jako teška za nas, jer moramo ponovno tražiti nove majstore i sve ponovno plaćati, jer nam je g. Vodopija uzeo sve novce, a adaptaciju stana nije ni približno napravio prema ugovoru. Duboko smo povrijeđeni i oštećeni. U ovoj muci, ove godine, uslijed krize i svega, stvarno je nevjerojatno da taj čovjek hoda okolo i uzima novce, a ne odradi posao...Mi smo sada radi njega u problemu, a njemu je sasvim svejedno i još se ruga s nama.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

I nama se dogodila ista stvar! Mladen Vekic nam je 1.5.2020 poceo s radovima i nikako nije zavrsavao. Nakon nekoliko mjeseci muke najurili smo ga a nivce nikad nismo videli. Cak smo mu i na kucnu adresu dolazili. Jedina razlika je sto mi nismo do sada znali da su on i mato vodopija u dogivoru. Ova informacija nam.je jako vazna jer na Mate mora ovaj tjedan doci postaviti radijatore, pa nebi htjeli da nas opet i on zezne.

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Vanja2612 prvotno napisa Vidi poruku
    I nama se dogodila ista stvar! Mladen Vekic nam je 1.5.2020 poceo s radovima i nikako nije zavrsavao. Nakon nekoliko mjeseci muke najurili smo ga a nivce nikad nismo videli. Cak smo mu i na kucnu adresu dolazili. Jedina razlika je sto mi nismo do sada znali da su on i mato vodopija u dogivoru. Ova informacija nam.je jako vazna jer na Mate mora ovaj tjedan doci postaviti radijatore, pa nebi htjeli da nas opet i on zezne.
    Poštovana,

nemojte mu dolaziti doma, neće ništa postići. To je ekipa koja upravo to želi i postići, da nas se sve skupa izludi i da na kraju oni nama zovu policiju radi uznemiravanja pa da ispadnu žrtve. Oni ovako očito operiraju po Gradu od potresa i koriste prilike, jer znaju sve rupe u sustavu. Gospodin Mladen Vekić i Mato Vodopija su doktorirali na ovoj šemi: uzmi novce avans, ne radi ništa, smišljaj silne izgovore, izludi ljude da ti dođu na vrata pa im pozovi policiju kako bi oni ispali jadni ugroženi. Strašno što se događa...Vjerujem da nismo ni prvi ni zadnji...

LP

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •