-
I ja imam hrpe..
I užasava me pomisao na tih 150 suradnji ...
Nemam ni volje ni vremena odgovarati na mailove, pozive i sl.
Ovdje sam oglasila jednom ili dva puta, stavila sma nižu cijenu od njuškala npr. za krevet. Nije se nitko javio. Sad je u podrumu. Na kraju ću ga pokloniti.
Odjeću poklanjam dalje, iako ni to više nemam kome jer ljudi sve manje žele rabljeno (imaju od starije djece, dobivaju i od drugih, a na kraju i kupe jeftino...)
Ima sad novih jeftinih dućana - ja kupila djetetu fora majicu kratkih rukava za 13 kn. Nije ništa lošija od C&A. Najastarijoj sam kupovala Benetton, no on je izgubio na kvaliteti. Majice bi se razvukle i izgubile formu. Muške su bile odlične, ali nema više toliko sniženih. (Npr. u Biogradu je u shopping centru tijekom ljeta bio popust na zimsku odjeću i tamo sam nekoliko sezona kupovala. Prošlo ljeto nisam ništa jer nije bilo. Majice dugih rukava su znale biti snižene na 70kn. U ZG nisam naišla nikada na takvu ponudu i cijene.)
Za cure u C&A uvijek ima kakva majica za 29 ili 39 kn. Traju sve dok ne preraste. A kod mene to znači da kupim broj veće i nose dok im rukavi ne okračaju skroz, dakle 2 godine.
I odjeća se poklanja za rođendane, pa dečko za rođendan dobije 10 majica kratkih rukava ... Neke nosi, neke se poklanjaju dalje...
Ja se samo nadam da ono što ide u reciklažu, stvarno tamo i završi ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma