-
Ja sam prosljeđivala uz uputu “ne vraćaj”, a kad sam zatrudnila s trećim, dobila sam sve natrag plus njihovo za bebu
.
Ina h&m uzima uvijek i sve. Ništa oni ne gledaju, ne otvaraju, ne prebiru. Unutra mogu doslovce biti krpe za pod. Njima je bitno da je vrećica zavezana i da nemaš više od dvije. Kutija je kraj blagajne, oni samo ubace vrećicu u tu kutiju. Kad imam malo, vrećica je lakša. Kad imam puno stisnem sto vise mogu, skupim 6 vreća (onih po 1kn u supermarketima), povedem mamu i frendicu i riješimo se toga.
Dobiješ za 1 vreću 1 bon koji vrijedi 15% popusta za bilo koju stvar koju kupiš. Dakle, možeš odabrati i taj bon iskoristiti za najskuplju stvar. Na njima stoji neki datum za cca 6-8 mjeseci, ali više puta su mi rekli da nemaju rok i uzimaju ih i poslije toga.
Imam par trikova...
- prvo ostavi vreće, pokupi bon(ove), pa onda odi kupovati i plaćati i odmah iskoristi bon
- ako kupuješ tri stvari i imaš tri bona, neće ti to odmah uzeti, odi tri puta na blagajnu (proseći, ili odi na blagajnu na drugom katu, ili jednu stvar plati ti, drugu mama, treću frendica
).
Nije da sad razmišljam o tome danima, al par puta smo to tako izvele. Riješile se robe, riješile se bonova i uštedile nešto.
U jesen kad je dan planeta zemlje ili tako nešto dijele duple bonove za vreće cijeli tjedan.
Ja nosim u h&m ne zbog tog bona za popust, nego prvenstveno jer mi to jedino ima smisla da stvarno nečemu posluzi. Za sve druge kanale nisam sigurna sto s tim na kraju bude. Sjećam se nekog članka kako netko tipa Caritas prodaje tekstil na tone jer se ne mogu riješiti svakakve robe koju gradjani donesu, a nitko ju ni od potrebitih ne nosi jer je isto svakakva, stara i sl.
A valjda se ovima u hm-u ne bi dalo zezati s tonama tekstila koje prikupe da to nema praktičnu svrhu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma