Dakle, bebica od 9,5mj koja je do nedavno imala 4 obroka (2xadaptirano na bočicu - prosječno 220ml po obroku; 1xpovrće+(meso)+žitarice; 1xvoće+žitarice) odbija piti adaptirano - što znači da praktički odbija doručak i večeru.
Prvih par dana (i večeri) pokušala sam na sve moguće načine (malo nosim, malo odvlačim pažnju, malo ponudim mlijeko i to tako po sat vremena da bih "nagrecala" 100ml;sinoć i preksinoć sam joj nakon te "seanse" ponudila ****-ovu mliječnu kašicu "Za laku noć"i pojela ju je nakon što jedva uspijemo popiti 60-tak ml adaptiranog.
Naravno da mi je već na samom početku palo na pamet da ju više ne zadovoljava adaptirano, ali ja želim svakako da ona pije mlijeko (ipak je ona pila dnevno oko 450ml!), ali kako da ja "utopim" toliku količinu?! Inače je bebica sitnija i uvijek sam bila verzirana na to da malo jede, a koja mama nije?!) tako da sam sad i bijedno pomislila kako da joj nešto smućkam (kao što su oni drobljeni Plazma keksi kojih se ježim) i dam joj na bočicu (iako sam do jučer bila zgrožena nad davanjem kašica na bočicu), ali ne znam kako da ju nahranim. Ako želi jesti žlicom (iako navečer bude umorna pa joj glavica svako malo klone), ima li netko ideju kakvu mliječnu kašicu nabrzaka pripremiti da **** ne profitira još više na nama ili da promijenim vrstu mlijeka?( sad je na Pre-****-u). Ne želi mliječne kašice koje se miješaju s vodom - Lina i slično...
Molim vas savjete i sorry na zbrzanom postu![]()