Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: gdje decki vole kupovati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pratim temu... moj sad hvata zadnje veličine na dječjim odjelima (H&M, C&A), za prave muške još nije stasao zbog konstitucije.
    Najviše me brine zapravo kupnja hlača u budućnosti - jer muški brojevi nemaju onu podesivu gumicu u struku, a njemu su sve hlače preširoke. Kako to rješavaju veći dečki, počnu li konačno koristiti remen?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Pratim temu... moj sad hvata zadnje veličine na dječjim odjelima (H&M, C&A), za prave muške još nije stasao zbog konstitucije.
    Najviše me brine zapravo kupnja hlača u budućnosti - jer muški brojevi nemaju onu podesivu gumicu u struku, a njemu su sve hlače preširoke. Kako to rješavaju veći dečki, počnu li konačno koristiti remen?
    Nose trenirke.
    Bar ovi koje ja viđam.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Nose trenirke.
    Bar ovi koje ja viđam.
    Joooj, to mi je tako ružno vidjeti, pa nisu to više mala djeca da je svejedno kako se oblače. Iako, znam za to, kaže mi dijete da većina dečki iz razreda ide u školu u trenirci, i viđam ih po kvartu, ali izgleda mi to pomalo kao da idu u školu u pidžami
    Moj nosi trenirke za po doma, i traperice/samterice za van. Istovremeno je lijen koristiti remen. Morat će se naučiti

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joooj, to mi je tako ružno vidjeti, pa nisu to više mala djeca da je svejedno kako se oblače. Iako, znam za to, kaže mi dijete da većina dečki iz razreda ide u školu u trenirci, i viđam ih po kvartu, ali izgleda mi to pomalo kao da idu u školu u pidžami
    Moj nosi trenirke za po doma, i traperice/samterice za van. Istovremeno je lijen koristiti remen. Morat će se naučiti
    X

Moj je tako hodao u školu u sedmom razredu, a u osmom je otkrio korelaciju između urednih hlača i dobrih ocjena, hehehe... Nisam mu ništa govorila prigodno, sam je povezao.

U srednjoj mu ne pada na pamet hodati u trenirci, to je za igralište i bicikl. Za školu - traperice i keperice, a remen je bitan jer na njemu je torbica za mobitel.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj na trapericama oduvijek nosi remen. Nema pomoći. Nije nosio samo kad su bili ti gumbići.

A slim traperica se može naći, nije uopće problem.

Moj je bio u fazi kad trapke nije nit otkopčavao,. Samo remen.
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 23.01.2018. at 11:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •