Pokazuje rezultate 1 do 50 od 74

Tema: Desetogodišnjaci - koliki su? (i pubertet)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

On 12 god. 150 cm oko 40 kg. Pubertet ni na vidiku.
    Ona 10 god. I lupa je opako.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    On 12 god. 150 cm oko 40 kg. Pubertet ni na vidiku.
    Pričekaj još godinu dana (ma i manje), pa da vidiš
    I moj je bio tako nekih dimenzija u toj dobi... nedavno smo gledali fotke s nekog izleta snimljene prije samo 10 mjeseci pa je ostao šokiran: "Kako sam bio mali!!!" - razlika u visini je više nego očigledna.
    S 10 godina je bio valjda nešto malo preko 140 cm i oko 30 kg. Nije bio najniži u razredu, ali među nižima je. Inače, neki dečki u njegovom razredu mutiraju još od 11. godine, a neki bi se sad već mogli i brijati...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj je tek s 12 i pol godina primirisao pubertetu, u smislu da se počeo znojiti i pokvario se ten. Još nema dlakavosti ni mutacije glasa ni sad s 13.
    Inače ima oko 178 cm, ne sjećam se koliki je bio s 10

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Pričekaj još godinu dana (ma i manje), pa da vidiš
    ne zuri mi se nikud. dovoljno imamo hormona u kuci. svi smo iznenadjeni njihovom kolicinom i dolaskom odjednom i nenajavljeno

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja je 143cm i 35kg. Pubertet fizički tek lagano kreće. A za hranu je sve bljak, ništa joj nije fino... aaaa. Samo bi slatko i junk.
    Bumo preživjeli tih par godina nekako, živce već sad pažljivo čuvam Inače bi doma 90% vremena bila svadja ovak je 50%

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je 143cm i 35kg. Pubertet fizički tek lagano kreće. A za hranu je sve bljak, ništa joj nije fino... aaaa. Samo bi slatko i junk.
    Bumo preživjeli tih par godina nekako, živce već sad pažljivo čuvam Inače bi doma 90% vremena bila svadja ovak je 50%
    Sad je trenutak da počne samostalno pripremati hranu, hehehe... To je upalilo kod mog mlađeg sina. Ne još kuhati nego pripremati od zdravih sastojaka - voćne salate, zdrave sendviče, salate od povrća...

Moji su od petog razreda kuhali njoke i tjesteninu, pripremali frape, salatu od tunjevine, grah salatu, krastavce s vrhnjem, zelenu salatu s kockicama sira i cherry rajčicama i slično... Ako ja pripremim - nije fino, ali ako sami pripreme - druga pjesma

Probaj - nemaš kaj izgubiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •