Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Sistematski pregled

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zapravo , ne znam da li se ikad ikome otkrila sumnja na patologiju na takvim pregledima?
    ili oni sluze samo statistici na sto se u zadnje vrijeme ( nazalost) svela skolska medicina?
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.01.2018. at 19:07

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo , ne znam da li se ikad ikome otkrila sumnja na patologiju na takvim pregledima?
    ili oni sluze samo statistici na sto se u zadnje vrijeme ( nazalost) svela skolska medicina?
    Nama je na sportskom pregledu otkriveno patološko stanje u vezi sa srcem, koje je daljnjim pretragama potvrđeno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je na sportskom pregledu otkriveno patološko stanje u vezi sa srcem, koje je daljnjim pretragama potvrđeno.
    Sportski preged nesto drugo. Detaljnije i tu roditelji vode dijete sami , a ne klub.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sportski preged nesto drugo. Detaljnije i tu roditelji vode dijete sami , a ne klub.
    pa nije uvijek... moj ide s klubom

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    pa nije uvijek... moj ide s klubom
    Stvarno?
    kod nas iskljucivo vodi roditelj i tako vec 8 godina.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Stvarno?
    Kod nas je u klubu naveden samo datum kad su oni na redu- mogu ići sami ili s roditeljima, nitko im ništa ne određuje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je u klubu naveden samo datum kad su oni na redu- mogu ići sami ili s roditeljima, nitko im ništa ne određuje.
    Da, tako i kod nas.
    Ali se podrazumjeva da ne mogu sami , barem ne do neke dobi kad idu sami po gradu.
    Ambulanta je potpuno na drugom djelu grada.
    inace, prije koju godinu M. se srusio nakon vadenja krvi, tako da ipak idemo s njim.
    Posljednje uređivanje od sirius : 24.01.2018. at 06:02

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stvarno?
    trener i oni
    njima se još ne vadi krv
    mislim da će od sljedeće (od 12.)

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

D. je otkriven slabiji audiogram i uputili ga na daljnje preglede. Mi ne bismo skužili problem jer je stalno čuo puno bolje nego što je bilo za očekivati prema nalazima. Nisu ni u u školi skužili. A završilo kroničnom upalom srednjeg uha i timpanoplastikom.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Školska dr, nakon sistematskog kontaktira roditelje ako je bilo što suspektno. Obično ih pozove i odmah da uputnice za dalje ukoliko je potrebno.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Školska dr, nakon sistematskog kontaktira roditelje ako je bilo što suspektno. Obično ih pozove i odmah da uputnice za dalje ukoliko je potrebno.
    Pretpostavljala sam. I kuzim poantu pregleda koji su oni imali u proslosti , a i kod odredenog broja ucenika sad.
    Ali koja djeca su redovito ( i preredovito ) gledana od strane raznih lijecnika, specijalista , zubara i suradnika u zdravstvu tako da ovo dode kao satistika za sustav.
    Ali ne volim da mi malololjetno dijete ide bez moje pratnje kod lijecnika, barem prije 14 godina starosti , a i tada ako je to njemu ok.
    Ipak, i dalje ne vidim kako su ti pregledi obaveza skole i razrednika. Meni bi bilo logicnk da je to iskljucivo zbog toga da olaksa organizacija i tako dobije na masovnosti ( ali ne kazem da je to skroz ispravno).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •