Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Sistematski pregled

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo , ne znam da li se ikad ikome otkrila sumnja na patologiju na takvim pregledima?
    ili oni sluze samo statistici na sto se u zadnje vrijeme ( nazalost) svela skolska medicina?
    Školska dr, nakon sistematskog kontaktira roditelje ako je bilo što suspektno. Obično ih pozove i odmah da uputnice za dalje ukoliko je potrebno.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    Školska dr, nakon sistematskog kontaktira roditelje ako je bilo što suspektno. Obično ih pozove i odmah da uputnice za dalje ukoliko je potrebno.
    Pretpostavljala sam. I kuzim poantu pregleda koji su oni imali u proslosti , a i kod odredenog broja ucenika sad.
    Ali koja djeca su redovito ( i preredovito ) gledana od strane raznih lijecnika, specijalista , zubara i suradnika u zdravstvu tako da ovo dode kao satistika za sustav.
    Ali ne volim da mi malololjetno dijete ide bez moje pratnje kod lijecnika, barem prije 14 godina starosti , a i tada ako je to njemu ok.
    Ipak, i dalje ne vidim kako su ti pregledi obaveza skole i razrednika. Meni bi bilo logicnk da je to iskljucivo zbog toga da olaksa organizacija i tako dobije na masovnosti ( ali ne kazem da je to skroz ispravno).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •