Ne umiri se svaki put kad ga nosim i onda ga moram staviti na cicu..naravno da se ponekad umiri ali tad obično i zaspe (u zadnje vrijeme na kratko) i onda kad se opet probudi, plac i sve ispočetka..ili npr ima oci otvorene, gleda okolo, ja mu pričam, pjevam, nosam okolo i kad mu dosadi opet počne plakati..po noći se budimo po dva tri puta i budni smo oko sat, sat i pol po budjenju, bill bi možda i manje da ne kaka tako puno

evo noćas smo bili od 1.30 do 2.30 i onda od 4.30 do 7..i onda opet od 8.30 i onda smo se digli evo i do maloprije je jeo, sa kratkim prekidima.
I sad smo još u tom skoku koji ne znam kad će završiti iako vidim da po danu vise spava nego ovih prošlih dana u skoku..on će za par dana navršiti mjesec dana pa se nadam da će se situacija ipak malo promijeniti..
Najviše mi zao da ne mogu ništa s njim planirati, idemo u šetnju kad baš jako zaspe jer bi se derao a sad po zimi i vani nemam želju se skidati.
Sto mogu s njim raditi na pilates lopti? To mi se čini zanimljivo ali nikako da to malo po netu pogledam..