Citiraj Mateaaa prvotno napisa Vidi poruku
Ne umiri se svaki put kad ga nosim i onda ga moram staviti na cicu..naravno da se ponekad umiri ali tad obično i zaspe (u zadnje vrijeme na kratko) i onda kad se opet probudi, plac i sve ispočetka..ili npr ima oci otvorene, gleda okolo, ja mu pričam, pjevam, nosam okolo i kad mu dosadi opet počne plakati..po noći se budimo po dva tri puta i budni smo oko sat, sat i pol po budjenju, bill bi možda i manje da ne kaka tako puno evo noćas smo bili od 1.30 do 2.30 i onda od 4.30 do 7..i onda opet od 8.30 i onda smo se digli evo i do maloprije je jeo, sa kratkim prekidima.
I sad smo još u tom skoku koji ne znam kad će završiti iako vidim da po danu vise spava nego ovih prošlih dana u skoku..on će za par dana navršiti mjesec dana pa se nadam da će se situacija ipak malo promijeniti..
Najviše mi zao da ne mogu ništa s njim planirati, idemo u šetnju kad baš jako zaspe jer bi se derao a sad po zimi i vani nemam želju se skidati.

Sto mogu s njim raditi na pilates lopti? To mi se čini zanimljivo ali nikako da to malo po netu pogledam..
Nema planiranja sa bebom. Ma, nema ni sa većim djetetom. Napraviš neki okvir dana, ali znaj da će se okvir slomiti bar jednom. I prihvatiš to.

Svaka noć u kojoj je manje od 5 buđenja je savršena noć. Svaka noć u kojoj odspavaš bez ometanja dva sata u komadu je dobra noć. A što se tiče priča o savršenom djetetu, tko ti brani da i ti to pričaš
Beba hoće biti u maminim rukama, i na maminoj sisi, sve drugo joj ne treba, bar prva tri mjeseca. Ako je miran tada, sve je u redu. No, već ćeš na pregledu vidjeti da li je sve OK.