-
Nisam trazila osude, vec savjet odn informaciju.
I nisam napisala da moje dijete nece znati tko mu je otac, ali je jos premali da mu to kazem, odn sa svojih 15 mj nece zapamtiti. Zato zelim ostaviti pismo, za koje cu biti sigurna da ce ga dobiti, jer mozda mene sutra ne bude. A kad bude dovoljno star da moze zapamtiti ime oca, onda ce svakako saznati.
Sto se tice viđanja oca, ja ne mogu nikog na silu vuci da ga vidi. Njegov otac ima potpunu slobodu sto se njega tice, moze ga viđati kad god zeli. U ovih 15 mj njegovog zivota vidio ga je 4 puta, zadnji put prije 7 mj, jer kako sam skuzila, ne zeli s njim imati kontakt i izbjegava dolaziti. Od prvog dana ga nije htio, jer mi je cak donio novce za pobacaj.
Jel stvarno moram pisati sve u detalj da me se ne osuđuje i da me se pokusa shvatiti.
Trenutno niti imam snage niti volje za povlaciti se po sudu oko alimentacije i dokazivanja ocinstva. Hvala Bogu imam posao i svoje dijete mogu prehraniti i priustiti mu sve i bez alimentacije.
Ako mi ne mozete dati informaciju koni trazim, molim NE KOMENTIRAJTE i ne ulazite u moj zivot.
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma