bmaric prvotno napisa
Moja je obitelj tek saznala da sam bila u toj vezi nakon sto sam ostala trudna. Razlog zasto im nisam rekla je taj sto sam se na prije 2 god. razvela od bivseg muza. Ova veza je kratko trajala, nisam htjela govoriti da sam u vezi dok ne vidim sto ce biti.
Kad sam razgovarala sa svojim roditeljima, oni su rekli da i da im kazem ime oca, oni malom nikad nece reci u slucaju da mene ne bude, jer ga otac ne zasluzuje. Tako da se u tom slucaju ne mogu osloniti na svoje.
To i jeste razlog zasto zelim to pismo pohraniti na sigurno, da moje dijete jednog dana sazna tko ga je napravio u slucaju da mene ne bude.
On ima 15 mj, a mene moze sutra nestati sa ovog planeta... i tko ce mu ikad u zivotu reci ime oca?!
A moj mali, ako sam dobro zapamtila, ima pravo do svoje 27. godine traziti utvrđivanje ocinstva.
Ja njega svakako zelim i hocu odgajati tako da on od pocetka zna za oca, ali se radi o ovom sada trenutku. Sto da mi se sutra nesto dogodi???
A alimentacija... meni trenutno nepotrebna. Malom sam otvorila stednju kad je napunio 2 mj, "osigurala" mu buducnost u slucaju moje smrti kroz svoje zivotno osiguranje... znaci njemu nista nece faliti osim oca koji ga i tako ne zeli. A posto ga ne zeli, za sada ne zelim povlaciti ikakvo utvrđivanjs ocinstva, jer on u tom slucaju dobiva skrbnistvo i samo mi moze praviti probleme (a koliko ga poznajem i pravio bi mi). Nemam trenutno volje ni smage za takvo nesto.
I da, bila u CZSS, sve mi rekli.