Pokazuje rezultate 1 do 50 od 189

Tema: gdje je ona tema sa receptima za klince da si podgriju prije škole?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    nama je super varivo od poriluka i slanutka, bez mesa, vidjeli kod Jamiea Olivera

  2. #2
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    nama je super varivo od poriluka i slanutka, bez mesa, vidjeli kod Jamiea Olivera
    ja imam averziju prema poriluku
    al daj recept
    po mogućnosti bez egzotičnih sastojaka :D

  3. #3
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam averziju prema poriluku
    al daj recept
    po mogućnosti bez egzotičnih sastojaka :D
    ne može biti jednostavnije: poriluk dobro opereš, narežeš na komadiće i propirjaš na malo maslinovog ulja, dodaš konzervu (ili više, kako voliš) ocijeđenog slanutka, podliješ vodom, začiniš solju i paprom i prokuhaš, zatim kad ugasiš vatru malo prođeš sa štapnim mikserom da se zgusne i to je to

  4. #4
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,764

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ne može biti jednostavnije: poriluk dobro opereš, narežeš na komadiće i propirjaš na malo maslinovog ulja, dodaš konzervu (ili više, kako voliš) ocijeđenog slanutka, podliješ vodom, začiniš solju i paprom i prokuhaš, zatim kad ugasiš vatru malo prođeš sa štapnim mikserom da se zgusne i to je to
    o pa ovo bih možda i uspjela podvalit djeci ako bih dobro izmiksala poriluk

    svi su mi recepti koje ste stavili divni, a poriluk nisam puno jela ove zime, baš ću navalit

    inače, mi od variva volimo i neku kombinaciju koju je smislio mm, ima ona mješavina orzo-pir-riža, pa ju on skuha sa smrznutim bobom i/ili graškom, znači isto se prvo pirja na ulju sitno nasjeckan lu i korjenasto povrće, onda se skuha sve to ostalo i na kraju ubaci svježe nasjeckanog peršina (češće direkt u naše tanjure, tko želi)

  5. #5
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja imam averziju prema poriluku
    al daj recept
    po mogućnosti bez egzotičnih sastojaka :D
    rižot od poriluka. na maslinovom ulju popržiš komadiće pancete, pa ih izvadiš i onda staviš poriluk, onako narezan. pa to dinstaš. pa dodaš onu pancetu, i rižu. i podlijevaš dok se riža ne skuha. onda kockica putra i parmezan. j ne voli poriluk, al ovako da obožava.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •