Pokazuje rezultate 1 do 50 od 189

Tema: gdje je ona tema sa receptima za klince da si podgriju prije škole?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Slažem se, ja godinama nisam imala mikrovalnu, ne iz nekakvih vjerskih razloga nego zato što joj zapravo nisam vidjela svrhu - ali kad sam ju konačno nabavila (samo zato što sam ju dobila kao poklon uz kupljeni frižider) skužila sam da je to nezamjenjiva naprava za podgrijavanje hrane, jer se može zgrijati apsolutno sve, i još mi je i finije nakon grijanja u mikrovalnoj

Mi nemamo više ostataka od ručka otkad imamo mikrovalnu, jer se sve zgrije i pojede. A za dijete je stvarno odlična stvar.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se, ja godinama nisam imala mikrovalnu, ne iz nekakvih vjerskih razloga nego zato što joj zapravo nisam vidjela svrhu - ali kad sam ju konačno nabavila (samo zato što sam ju dobila kao poklon uz kupljeni frižider) skužila sam da je to nezamjenjiva naprava za podgrijavanje hrane, jer se može zgrijati apsolutno sve, i još mi je i finije nakon grijanja u mikrovalnoj

Mi nemamo više ostataka od ručka otkad imamo mikrovalnu, jer se sve zgrije i pojede. A za dijete je stvarno odlična stvar.
    potpis. pogotovo na kvalitetu podgrijanog. obična pećnica isuši hranu

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    potpis. pogotovo na kvalitetu podgrijanog. obična pećnica isuši hranu
    Meni je najbolje podgrijavanje u pećnici s uključenim ventilatorom, ali to je sporo i skupo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •