Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Gdje kupiti zavjese za dječju sobu?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Gdje kupiti zavjese za dječju sobu?

Ima ih prekrasnih u Kiki, ali one na koje smo smo se mi već odavno namjerili iz tehničkih razloga ne možemo staviti na naš prozor .

Našli smo još jedne koje bi eventualno došle u obzir, ali htjela bih još malo prolunjati i vidjeti pa ako tko ima kakav savjet gdje ima velik izbor, molim da mi se javi. Tražimo baš one vesele dječje dezene

I za šivanje isto. Do nedavno se u Kiki čekalo 2 tjedna da bi sad naraslo na 5 :shock: tjedana

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Lantea u Dubravi.
    Ja baš prije par dana kupila tamo jedne plave s medekima i žirafama i bijele s mišekima...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Gdje je to točno u Dubravi?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

probaj i u tkalči, imaju dosta veliki izbor (doduše i nisam baš gledala dječje)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure, dajte pliz točne lokacije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Gdje je to točno u Dubravi?
    ma nemoj iz Samobora u Dubravu! (inače to je u bivšoj Romi, dvije stanice nakon okretišta tramvaja)

Ponuda Lantee nije vništa posebno, a vjerujem da ima takvih i u centru ili bliže tebi

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Gdje kupiti zavjese za dječju sobu?

Prije jedno godinu dana vidjela sam preslatke zavjese u Shopping centru Prečko (ne znam točno koja trgovina, sjećam se samo da je negdje na katu). Valjda ih još imaju...

A sada pikiram jedne zavjese u dućanu na križanju Ilice i Kustošijanske ulice (ne znam kak se zove dućan, al se nalazi na samom uglu tih ulica, do njega je trgovina cipela, pa DM). Te se zavjese nalaze u izlogu, od bijelog su markizeta (čini mi se) i imaju likove iz Winnie The Pooh-a. Mislim da su dužine 2 m, a cijena je 50,00 kn po metru.

Pa tko voli....

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure, dajte pliz točne lokacije
    branka, tkalča, točno prije krvavog mosta (kad ideš sa trga) sa lijeve strane.
    stvarno ne možeš fulati, imaju ogroman izlog sa zavjesama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Možeš pogledati u "Naš Dom" trgovinama kod Džamije to su gotove, možeš ih dati šivati u Kreativi u Maksimirskoj na 981 ti daju točan broj ulice ili u Solidumu postoje dva lokala sa tkaninama koji šivaju zavjese po mjeri. Nadam se da ćeš nešto i pronaći.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

E super, idem sad u Solidum. Ni meni se baš ne da tak daleko u Dubravu ako nije nekaj jaaaako posebno jer nisu ni ove iz Kike loše. A šivanje? Dobro, pretpostvaljam da nitko ne zna nikoga iz Samobora, ali ne znam ni ja pa svaka info dobro dođe jer ovih 5 tjedana :shock:

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kreiva-maksimirska; malo iza kvatrića, kad ideš od trga - imaju veliki izbor materijala i puno ideja
    ima još jedan ducan specijaliziran baš za šivanje zavjesa; ne znam kak se zove ulica, znam da je paralelna sa maksimirskom i izlazi na sermagovu ; kad ideš od kvatrića prema dubravi 1.semafor lijevo i odma 1.ulica lijevo- valjda će se javiti netko iz tog kvarta ko bolje zna...ali oni su dosta skupi.

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Gdje kupiti zavjese za dječju sobu?

Sad sam se sjetila da je i Lesnina imala dobar izbor zavjesa.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Bila sam u Solidumu i našla dućan - ALI, sve je 3-5 puta skuplje nego u Kiki :shock: - i zavjese i dekori i šivanje

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bila sam u Solidumu i našla dućan - ALI, sve je 3-5 puta skuplje nego u Kiki :shock: - i zavjese i dekori i šivanje
    velim ti da je tkalča ok, moja sveki tamo redovito kupuje kad joj dojadi trenutna kombinacija (znači da stvarno ne bi trebalo biti skupo), a i ima na velesajmu, skroz u prizemlju, kad uđeš u salone namještaja, pa lijevo.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ima ljepih u Emporiju u Trakošćanskoj ulici (blizu hotela Panorama) mislim da je oko 60 kn po metru. Baš se nadavno Sonja zaljepila za neke s princezama. koliko košta porubljivanje i šivanje nisam sigurna ali znam da se to kod njih i šiva pa mogu pitati.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam kupila dječje zavjese u NAMI na trgu i posebno mi je ostalo u sjećanju da je isti dezen (medvjedići i slično) bio jeftiniji u NAMi nego u Velani. I to značajno jeftiniji. Šivanje - mislim da je bilo besplatno.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Zna li tko gdje ima zavjesa za dječju sobu u Osijeku?

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo u Tkalči je Velana.
    A Kreativa u Maksimirskoj je odavno zatvorena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •