Citiraj ruby prvotno napisa
Citiraj sorciere prvotno napisa
"Moralizira uvijek i isključivo samo izdvojeni pojedinac, lice koje se osamilo, koje sebi umišlja da se je uzvisilo iznad stvarnosti. "

"Postoji neka vrsta zbunjenih glupana koji čitavog svog života ne rade drugo nego njuškaju za nekakvim imaginarnim moralnim mrljama svojih prijatelja. Neprekidno osjećaju u sebi potrebu da znancima čiste mrlje. U ime svoje i u ime svoje okoline."

"Banket u Blitvi"
Hvala lijepo!! Na ovo vjerojatno neće nitko reagirat, a jako je slično onome što sam ja napravila. I sad ja molim moderatorice da se ovo prekine i da se pošalje upozorenje i ovakvim pojedincima!
I nemoj mi sad reć da ne razumijem Krležu-prostudirala sam ga!!
hahahaa rubi, genijalna si... nisam se htjela prije uplitat u ovu raspravu ali ovo je stvarno too much. uspoređivat sorcino citiranje krleže (prostudirala ga ti ili ne, tako nebitno...) sa svojim neumjesnim ispadićem koji je ispod svake, ali stvarno svake razine... c, c, c...
uostalom, ako te nije sram načina na koji si izrazila svoje mišljenje ( na koje, naravno, imaš puno pravo), probaj ponovit taj svoj "inteligentni" komentar u kojem si, kao, prokužila situaciju...