Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Preporuke za majstore

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trebam firmu koja radi kupaoničke radove - imate li kakvu preporuku?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam firmu koja radi kupaoničke radove - imate li kakvu preporuku?
    Meni su obnovu radili ovi - Spona iz Sesveta https://www.emajstor.hr/spona

Imala sam samo jednu zamjerku - dugo smo ih čekali. Iako smo u petom mjesecu dogovorili radove za osmi, došli su tek u devetom. Unaprijed su nas upozorili da je termin okvirni (jer kod rekonstrukcija oni nikad ne znaju što će zateći kad razbiju zid i napadnu stare instalacije). Kompletna rekonstrukcija kupaonice je bila u pitanju. Ima tome sad već nekih 4-5 godina. Trebalo im je cca 3 tjedna.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su obnovu radili ovi - Spona iz Sesveta https://www.emajstor.hr/spona

Imala sam samo jednu zamjerku - dugo smo ih čekali. Iako smo u petom mjesecu dogovorili radove za osmi, došli su tek u devetom. Unaprijed su nas upozorili da je termin okvirni (jer kod rekonstrukcija oni nikad ne znaju što će zateći kad razbiju zid i napadnu stare instalacije). Kompletna rekonstrukcija kupaonice je bila u pitanju. Ima tome sad već nekih 4-5 godina. Trebalo im je cca 3 tjedna.
    super, hvala ti.
    ne idem u takvu rekonstrukciju, samo skidanje starih pločica, stavljanje novih, micanje kade i postavljanje tuš kabine
    to ne bi trebalo biti problem niti dugo trajati (bar se nadam )

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

super, hvala ti.
    ne idem u takvu rekonstrukciju, samo skidanje starih pločica, stavljanje novih, micanje kade i postavljanje tuš kabine
    Nisu bili najjeftiniji, ali su bili jedini koji su mi mogli ponuditi sve što mi je trebalo. Ja sam imala opsežan zahvat: zamjenu kompletnih instalacija vode i kanalizacije + izmještanje plinskog bojlera za centralno i vraćanje natrag + zamjena instalacije odvodnih voda u koju je uključen i priključak za odvod kondenzata (kad jednom budem morala mijenjati bojler, sad je star 20+ godina), zamjenu radijatora, zamjenu kade i wc školjke i lavaboa (sad imam viseće, tako da mogu oprati ispod), skidanje svih pločica, uzidavanje vodokotlića, uzidavanje velike kade, ugradnju sklopive pregrade za tuširanje. Jedino što nisu obnovili bila su vrata. Izvorno sam namjeravala staviti šiber, ali bilo mi je prekomplicirano mijenjati cijelu tu stijenu (ima svjetlarnik iznad vrata). Ostala su stara vrata na kojima smo na preporuku dimnjačara izbušili dodatne rupe za ventilaciju, a ja sam ih ofarbala sama tek ovog ljeta, kad sam farbala cjelokupnu unutarnju stolariju.

Ako budeš trebala moje podatke, da kažeš čovjeku tko ga je preporučio - poslat ću ti pp.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.01.2021. at 13:22

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

super, hvala ti.
    emily ovo bi odokativno trebalo bit gotovo max u tjedan dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •