Trebam firmu koja radi kupaoničke radove - imate li kakvu preporuku?
Trebam firmu koja radi kupaoničke radove - imate li kakvu preporuku?
Meni su obnovu radili ovi - Spona iz Sesveta https://www.emajstor.hr/spona
Imala sam samo jednu zamjerku - dugo smo ih čekali. Iako smo u petom mjesecu dogovorili radove za osmi, došli su tek u devetom. Unaprijed su nas upozorili da je termin okvirni (jer kod rekonstrukcija oni nikad ne znaju što će zateći kad razbiju zid i napadnu stare instalacije). Kompletna rekonstrukcija kupaonice je bila u pitanju. Ima tome sad već nekih 4-5 godina. Trebalo im je cca 3 tjedna.
Nisu bili najjeftiniji, ali su bili jedini koji su mi mogli ponuditi sve što mi je trebalo. Ja sam imala opsežan zahvat: zamjenu kompletnih instalacija vode i kanalizacije + izmještanje plinskog bojlera za centralno i vraćanje natrag + zamjena instalacije odvodnih voda u koju je uključen i priključak za odvod kondenzata (kad jednom budem morala mijenjati bojler, sad je star 20+ godina), zamjenu radijatora, zamjenu kade i wc školjke i lavaboa (sad imam viseće, tako da mogu oprati ispod), skidanje svih pločica, uzidavanje vodokotlića, uzidavanje velike kade, ugradnju sklopive pregrade za tuširanje. Jedino što nisu obnovili bila su vrata. Izvorno sam namjeravala staviti šiber, ali bilo mi je prekomplicirano mijenjati cijelu tu stijenu (ima svjetlarnik iznad vrata). Ostala su stara vrata na kojima smo na preporuku dimnjačara izbušili dodatne rupe za ventilaciju, a ja sam ih ofarbala sama tek ovog ljeta, kad sam farbala cjelokupnu unutarnju stolariju.
Ako budeš trebala moje podatke, da kažeš čovjeku tko ga je preporučio - poslat ću ti pp.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.01.2021. at 13:22