Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: Preporuke za majstore

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    evo zgrada je 2005, ufam se da je dobro izvedena (msm, zidovi već nisu jer ima plijesni, al ajde)
    ma ja sam do sada bila nemarna, izlijevala kavu, ostatke hrane, ulja, kosu, sve... msm, nikakvo čudo nakon godinu i pol da je ovo rezultat. netko mi je rekao da trebam jednom tjedno kipuću vodu izlit pa sam gledala ka mulac ka je to...
    e ovo više ne želim ponovit, svi me mišići bole od tog hrvanja sa sajlom
    Kupi si bilo koje sredstvo za čišćenje odvoda (npr. ovo https://www.dm.hr/flux-sredstvo-za-o...888110892.html) i nalij to preko noći prema uputama (pola boce). Kasnije ponovi 1x mjesečno (kad dobiješ lovu, to moj tata radi - čisti odvod kad dobije penziju, da ne zaboravi), ali manju količinu, recimo 1dl navečer, kad više ne misliš puštati vodu. Samo pazi da tu bocu pospremiš negdje na sigurno, da djeca ne mogu do toga.

Alternativa koju imaš doma i nije tako otrovna, ali ni tako djelotvorna: zaliješ u sudoper 2 dl bijelog octa, 2 žlice sode bikarbone i litru kipuće vode

Ja svoj sudoper čistim 1x tjedno, kad octom čistim vrč za kuhanje vode. Utočim neku manju količinu octa u vrč, zakipim da otopi kamenac, a onda takvo vruće frk u sudoper uz dodatak malo deterdženta za suđe. Sve odnese.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.12.2022. at 13:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •