Ja govorim o tjelesnom u školi i aktivnosti na tjelesnom.
Tko na što ide izvan škole, za neke znam, za neke ne.
Ja govorim o tjelesnom u školi i aktivnosti na tjelesnom.
Tko na što ide izvan škole, za neke znam, za neke ne.
Joj Jurana, pa ne može se to uspoređivati. I moj sin se svako toliko ispriča s tjelesnog kad se ozlijedi na treningu ili utakmici. Čak ga ni ne traže ispričnicu. Nekidan mu je profa iz tjelesnog čim je ušao u dvoranu rekla "ti danas ne radiš tjelesni, je li tako?" "Kako znate?" pita on šokiran. Pa vidjela sam te kako se vučeš uz stepenice u školi.(ozlijedio je koljeno i jedva hodao).
To mi je normalna stvar da ne radiš tjelesni ili neke određene vježbe kad ne možeš iz nekog razloga. Ali automatsko podrazumijevanje da se ne radi tjelesni u vrijeme menstruacije mi je bezvezan stereotip.
apsolutno se slažem.
ne sjećam se da sam nešto posebno izbjegavala tjelesni zbog mjesečnice, a bile su bolne i nimalo nisam sportski tip. konačno, mi smo morali sjediti u dvorani iako i ne igramo, pa čak i u srednjoj školi. Ako si i tražio opravdanje tražio si zbog menstrualnih bolova, a ne straha da će ti procuriti...ja sam 40 km putovala do škole, dakle, ako procuri gadno je, ali stvarno se ne sjećao opterećenja oko toga.
Sori Mima, nisam vidjela tvoj zadnji post. Pa da, djeca se pokušavaju izvući, na nama je da to smatramo opravdanim ili ne.