-
Evo vec tri dana muku mucim s njezinim povracanjem. Znaci dojim je lezeci po noci, bolje spavam naravno, i ne dizem je nikud poslije podoja (koji razlicito traju i pola su jedenje, pola uspavljivanje - sto je pretpostavljam normalno). Oko 5, pola 6 je budna kao da je 2 popodne, grci se, ali ne place, i onda krece povracanje. I tako do 12,1 popodne. Obicno ujutro spava onda, od 8 do nekih 12,1 sa jedenjem izmedu - i opet povraca! Dignem je podrignuti, podrigne, ostavim je na sebi neko vrijeme, i povracanje.
Temperaturu nema, dobila je na kilazi u zadnjih par dana, piski non-stop. Ne razumijem.
Svi pricaju o dojenju kao necem prekrasnom, ja zasad stvarno to ne vidim. Podojim je, nekad 10min nekad pola sata, nisam se ni okrenula, pomakne mi se grudnjak - namoci mi se majica mlijekom, mijenjam jastucice non stop jer su i oni natopljeni, a ona koliko god joj dala da jede, jede kao da nije jela tri dana i onda se ispovraca.
Evo je sada zaspala nakon 5min cicanja, pusti mi dojku, ja dignem na rame, ona mi lize rame. Ne shvacam stvarno vise.. a nisam ni krenula!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma