Pokazuje rezultate 1 do 50 od 542

Tema: Stiliziranje kovrčave kose

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vertex, daj mi molim te napiši koji je to sprej, treba mi nešto da malo živne i nahrani kosu a što god sam isprobala od ulja, sprejeva i regeneratora nije me baš oduševilo.

Ako mogu prikrpala bi se traženju savjeta šta i kako s kosom. Ja imam naime drugi problem, moja je kosa nekad bila puno jače kovrčava a zadnjih par godina (kažu da je to stvar hormona) je ravnija i metlastija i ne znam šta ću s njom. Volim kad je isfenirana i ispeglana i već sam si i to pomalo ja, ali kod mene to nije dugog vijeka jer već sutradan se dijelovi kose uviju i ne izgleda dobro. Sama se uopće ne mogu pošteno izravnati. A kad ostavim prirodnu kovrčavu kosu sutradan se objesi i vrhovi se izravnaju i izgleda koma. Uopće ne znam šta da radim s njom.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Vertex, daj mi molim te napiši koji je to sprej, treba mi nešto da malo živne i nahrani kosu a što god sam isprobala od ulja, sprejeva i regeneratora nije me baš oduševilo.

Ako mogu prikrpala bi se traženju savjeta šta i kako s kosom. Ja imam naime drugi problem, moja je kosa nekad bila puno jače kovrčava a zadnjih par godina (kažu da je to stvar hormona) je ravnija i metlastija i ne znam šta ću s njom. Volim kad je isfenirana i ispeglana i već sam si i to pomalo ja, ali kod mene to nije dugog vijeka jer već sutradan se dijelovi kose uviju i ne izgleda dobro. Sama se uopće ne mogu pošteno izravnati. A kad ostavim prirodnu kovrčavu kosu sutradan se objesi i vrhovi se izravnaju i izgleda koma. Uopće ne znam šta da radim s njom.
    kao da si moju opisala
    do 22. sam bila kovrčava
    i onda mi se neš, ne znam što, dogodilo
    neki hormonski poremećaj
    ispalo mi pol kose (i udebljala sam se 10 kg u dva mjeseca i još svašta nešto)
    nikad mi se nije vratila gustoća ni kovrčavost
    i sad mi je kosa, neposredno nakon pranja kovrčava, pogotovo kad je vani vlaga
    ali nakon prvog češljanja se izravna
    ali metlasto
    stalno izgledam kao da imam ostatke jeftinog minivala
    a suha
    pa još sad dosta prošarana sjedima koje su čvrste, žicaste
    koma

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •