Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
Nama je pomogla aven termalna voda i mazanje deflamolom. Posprejaš termalnu, ostaviš da se posuši, pa namažeš deflamol. Na guzu obvezno pamuk, pa onda pam... ili neku drugu pelenu i luftaj, čim više luftaj guzu.
Brz oporavak želim.
Ja sam baš tu na forumu pročitala za aven termalnu vodu i kupila prošlo ljeto. Ja nisam tip koji vjeruje u takve proizvode, ali sam mislila i da ne može škoditi pa sam pregazila svoja uvjerenja i kupila djetetu (bili smo daleko od doma). Ništa to nije djelovalo, ni pro ni kontra, a dijete je bježalo od spreja. I onda sam konačno došla do dječjeg dermatologa (dr. Pavičić), pitao me jesam li s čim tretirala - rekla sam samo s termalnom vodom, nisam se usudila s ničim što ima zbilja neku aktivnu tvar. Odmah je odmahnuo rukom da to nema nikakav utjecaj - i zabilježio "ničim tretirano". Nama je pomogao Halicar krema, ali nemam pojma je li to i za pelenski, naš je bio od znojenja od vrućine.

Pelenski smo imali kratko. Nisam ničim mazala, nego sam pazila dodatno da bude suh stalno, presvlačenje svakih dva sata i dobro brisanje da ne bi što ostalo mokro.