BlueBella, i ja sam ti od srca željela da dočekate 01.05. kao 2u1 a vidi vas sad

! Još budeš i prenijela na kraju svega

.
Munkica, ja imam jako lijepo iskustvo sa CR i to sam već pisala, želim i tebi barem takav porod! I pametno ne govorite točan datum, bar malo mira da bude

.
Ljube, moram priznati da ne razmijem zašto tako česti pregledi? Pa ti si tek saznala da si trudna, još je jako rano, srce se u pravilu ne čuje prije 6.-7. tjedna. Ovi silni UZV-ci te samo dodatno stresiraju i zbunjuju. Ja sam nakon što sam 14 dana od transfera čekala na betu imala pregled tek za puna tri tjedna nakon bete. Rekao je da prije toga nema smisla. Došli smo na prvi dogovoreni pregled sa 7+4tt, vidjeli i ŽV i GV i malo predivno srčeko [emoji813]! Nakon toga naručio nas je na sljedeći pregled sa punih 12tt.
Govorim ti to jer koliko vidim ti si već bila na bar tri pregleda i ideš opet sutra a tek si 6+2. Bojim se da di stalno si u strahu i ičćekivanju, pod stresom i u muci, a po meni nepotrebno. Ja sutra s 16+5 idem tek na 3. pregled a trudnoća je MPO (FET), primam svakodnevno heparin plus još sto lijekova i gledam se kao rizična trudnica. Smatram da česti pregledi, pogovo u ranoj trunoći ukoliko nema indikacija i nije rizična zbilja nisu baš uputni ni potrebni, samo ti štete

.