Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
Bluebella, jesi li probala s psyllium ljuskicama ustabiliti probavu? Meni su pomogle protiv zatvora, ali sam morala biti vrlo disciplinirana i uzimati ih gotovo svaki dan. Pomak bi se vidio nakon par dana (znam i neke koji su instant nakon njih trčali na wc). Umiješala bih ih u granolu koju sam sama smućkala (zobene posije, orašasti plodovi, sjemenke, suho voće...) i jela (skoro) svaki dan za doručak.

Ma i ja se nadam da će se okrenuti. Ako ne, pokušat će ju u bolnici okrenuti. Najbolji su savjeti dr. Gugla - stavite kvačice na male nožne prste i držite pola sata
Nisam probala sa psyllium ljuskicama, koliko znam one napuhuju, koristila sam ih umjesto praska za pecivo ili kvasca kod izrade kruha. Meni je bas problem to napuhivanje, crijeva mi prolaze tik do jajnika, a kako stalno ležim nakuplja se plinova i stolica nije redovita pa to sve kad prolazi izaziva prevelike bolove u jajnicima i zdjelici, prenosi se na cervix i onda me panika uhvati. Sad vec otprilike prepoznam da je to to, ali npr jucer kad me uhvatilo suprug nije bio doma. Da je bio nema sanse da bi me gledao kako se povijam od bolova, strpao bi me u auto i pravac Petrova, ne bi me ni pitao. A u bolnici tko zna sta bi sa mnom, od bolova se ne mogu ni uspraviti, ne bi ni oni mogli znati sta je.
Eto, sad sam bas u detalje opisala ...
Zaključila sam da sam svaki put kad mi se tak nekaj desi dan prije jela mahune/grasak ili nesto slicno. Probat cu to izbaciti pa vidjeti kako ce ici dalje.