Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj mono111 prvotno napisa Vidi poruku
    Ona je bila na intenzivnoj I poluinten.22 dana !! I sve je bilo ok !!!
    I valjda je bas te zadnje dane pobrala, nevjerovatno..taj dan kad su nas otpustali sve je bilo ok, kks mislim, aI iduci dan sok.
    Zvala sam bila Petrovu I Sybila bas mi je rekla pedijatrica da je ta Klebbsiella cesta I Stafilokok..rekli su da hemokultura mozda uopce nece pokazati nista, tj.da se nece bakterija izolirati. Koliko je dugo tvoj mali bio na antib? Daj me pls podsjeti s koliko g se rodio??
    1900gr.
    Moji su pusteni s 23 dana, curka je tad imala 2250, kao i tvoja, since je vec bio na 2450 ako se ne varam.
    Da, hemokultura moze biti cista i to je dobro. Kod nas je bila klebsiella u urinu. 7 dana antibiotika intravenozno. Inace...on je stalno kenjkao s tezinom i malo dobivao, a onda ful ful zivnuo nakon sto je krenuo s antib. Pedica je rekla da je najv ta bakterija bila vec prisutna malo pa ga je to mucilo i onda kad su ju eliminirali je ful napredovao.
    Znaju sto je otprilike, pogodili su antibiotik i to je super. Ne znam jel se i dalje izdajas, ako da - to ce joj jako pomoci, samo ju stavljaj na cicu i pokusavaj dojiti ako ikako mozes.

mono111 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Izdajam se, ali jedva skupim za njezin obrok..od stresa I svega mi se smanjilo, ali da, trudim se.
    Probali smo dojenje, nije islo.
    Sad je spojena I na monitor I braunilu ima u glavi I u bolnici ju necu stavljati na prsa, vec su je pikali 3 puta, jer joj je braunila iz ruke stalno izlazila, tj.infuzija je izlazila pa su joj dns stavili u glavu..ali kad dodjemo doma, forsirati cemo dojenje..iako mislim da tesko da je ici posto je naucila na dudu, tj.bocicu.
    A na intenz.su mu svi nalazi bili ok?? Leuko??
    Znaci I ako hemokultura nista ne pokaze, to je dobra stvar?? A I dalje se to smatra sepsom?? Makar se ne izolira bakterija?
    Dns su dosli nalazi briseva grla I nosa, I stolice, sve negativno..jos se ceka nalaz uk. Vidjela sam na listi da ce joj raditi uzv bubrega, I to dns vec..
    Rekli su da ce ona sigurno 14 dana primati antib.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •