Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj Nivana prvotno napisa Vidi poruku
    srečice čestitke....ajme pa bome jakooooooo prekoreda...sto je bilo?? kakve si bolove imala, ili su te samo trudovi povatali?
    i mene je toga strah, iako mi gazimo 35tj...
    Sve se dogodilo jako brzo, jučer sam primjetila da mi curi plodna voda i otišla na hitnu.. ostavili me u bolnici kao bez kontrakcija i otvorena samo 2 prsta mogu još i do termina uz kontrolu od infekcije .. jutros na pregledu sve ok bez bolova i sve.. onda to odjednom krenulo.. kažu mi kao to su kontrakcije nepravilne nije opasno i stavili me na infuziju za suzbijanje.. kad popodne vidim ja meni sve jače i jače.. ne u trbuhu nego u leđima.. kažu mi i dalje to će se smirit, nije dobro gledat svako malo ali pregledat će te doktor navečer još jednom.. vidim ja uhvatili mene pravi trudovi a Niko mi ne vjeruje.. kažu od ujutro 2 prsta nema šanse Al to zvat će doktora. Došao doktor kaže ona je skroz otvorena odmah u radaonu.. trebalo mi je cijelih 15 min
    Sreća sve je ok, bebač je super.. prošlo najbolje sto je moglo

6xmamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2018

Početno

Srećice, čestitam na dečkiću koji i nije tako mali! Držim fige da sve ide glatko i bez problema!
    Odmah mi je lakše kad čujem ovakav ishod, pošto i meni visi prijevremeni nad glavom, lezim doma bez grlica, otvorena, bila na tokolizi u bolnici sad doma pijem Cordipin i Normabel.
    Sretno dalje! Javljaj kako malecki napreduje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •