Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2507

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A imam i taj problem, mislim da sam vec i pisala..moje porcije su jako male, jedem ko pticica jer i svaki imalo obilatiji obrok mi stvara osjecaj mucnine i tezine i imam osjecaj da mi sve stoji u grlu..I tebi je vec skoro 30tt..maternica je sve vise..Ne znam koliko pojedes ali mozda da probas s vise "pticjih" porcija...

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    A imam i taj problem, mislim da sam vec i pisala..moje porcije su jako male, jedem ko pticica jer i svaki imalo obilatiji obrok mi stvara osjecaj mucnine i tezine i imam osjecaj da mi sve stoji u grlu..I tebi je vec skoro 30tt..maternica je sve vise..Ne znam koliko pojedes ali mozda da probas s vise "pticjih" porcija...
    Vjeruj mi budem gladna i zedna, a bojim se ista staviti u usta da ne puknem. Imam osjecaj da mi je zeludac zavrsio u rebra. I dah mi je plitak...mili boze, osjecam se bas kao da se raspadam.

Nece bit druge nego natjerati se i tako kako kazes uzimati manje porcije hrane i male gutljajeve tekucine.

I jos mi sestra od ginekologa kaze da joj se cini da sam smrsavila (nisam, u mjesec dana sam dobila 2 kg), ali mi je zato stomak veeelik. Sebi sam ista Obelix kad preko stomka navucem netrudnicke hlace [emoji16]
    Posljednje uređivanje od marla-s : 07.12.2018. at 00:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •