-
Moze koja rijec utjehe...
7 tjedana strogo mirujem. Ona je prvo bila prenisko, sad se podigla i imam osjecaj da mi je sve organe pomakla. Danas ne znam tocno ni sto me sve boli, zateze. To nisu munje od bolova, vec one konstantne, lagano tinjajuce boli i zatezanja koja ne prestaju.
Podrucje je to od rebara do kukova, sprijeda, straga, sa strane...boze mili pa osjecam da cu se raspasti i toliko me umara ova difuzna bol, bol svakog misica, koscice.
Niti se ne mogu namjestiti vise u krevetu...
Place mi se od muke. Sto vise da ucinim? Ne mogu hodati, razgibati se (kicmeni stup mi je kao bolni betonski zid).
"Varam" se upravo medicinskim igrackicama: fetal doplerom i tlakomjerom u nadi da cu kad vidim da je tu sve u redu, makar nakratko sve ove neugodne senzacije staviti u drugi plan.
Btw, taj fetal dopler mi je pokazao vise od 160 bebinih otkucaja...glupi dopler me sad samo sokirao. Sto se sad ona uzlupala?
Oprostite sto ovoliko kukam, ali sam toliko umorna ovim promjenama u organizmu.
I kao da to sve nije dovoljno (disfunkcija simfize, kosa mi je ispala pa sam se osisala na kratko, trudnicki gingivitis, strogo mirovanje) jos me drzi i viroza cijeli tjedan pa se osjecam febrilno (a nisam).
Sto od nje koja se prosirila, sto od zacepljenog nosa i sinusa, disem na skrge.
Da mi je zaspati i probuditi se za 7 tjedana i to po mogucnosti vec u radjaoni...
Posljednje uređivanje od marla-s : 08.12.2018. at 17:37
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma